Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! Για κοιτάξτε κάτι «ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ» που κάνουν βόλτες στα νερά μας…

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ «ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ», ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ!…
(Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΚΥΡΑ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΤΗΣ…)
Απέπλευσε σήμερα από την ναυτική βάση «Πασαλιμάνι» της Αλβανίας, το τρίτο πολεμικό πλοίο του (ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ!) αλβανικού ναυτικού με προορισμό το Αιγαίο Πέλαγος!

Το πλοίο «Butrinti» είναι το τρίτο (!) που αποστέλλει η Αλβανία κατά το τελευταίο δεκάμηνο, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, για περιπολίες κατά της …τρομοκρατίας και της παρανόμου διακινήσεως ανθρώπων,όπως σημειώνεται.

Η ΚΥΡΑ-ΜΙΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, (ΜΕ ΤΟΝ Κ Λ Ε Μ Μ Ε Ν Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΜΑΣ), ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… «ΑΞΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ». ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΑΠΟ ΤΟ …’ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ’ ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ,
ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ!
[ «ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
άλιστα, η υπουργός Αμύνης της Αλβανίας, Μίμη Κοδέλι, στη σελίδα της στο ‘Facebook’ ανέβασε σχετικές φωτογραφίες από την τελετή αναχωρήσεως του σκάφους, όπου εύχεται το πλοίο, να έχει …ούριους ανέμους.
Στην τελετή ο Γενικός Αρχιπλοίαρχος Ουλμπέρ Ντογκιάνι εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι και αυτή η αποστολή θα τα πάει καλά, όπως και οι προηγούμενες «έχω εμπιστοσύνη ότι θα έχει επιτυχία και η συμβολή σας θα ανυψώσουν το όνομα των ναυτικών δυνάμεων της Αλβανίας», είπε χαρακτηριστικά.
Το αλβανικό πολεμικό πλοίο θα βρίσκεται υπό γερμανική διοίκηση, η οποία έχει την εκ περιτροπής διοίκηση της “Standing NATO Maritime Group 2”, όπως σημειώνεται από το ιστολόγιο ‘Albeu.com’.
[Στοιχεία απο το ιστολόγιο ‘εχέδωρος’/»ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»]