Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΟΑΕΕ


Το σίγουρο είναι ότι αν ΔΕΝ κινηθείτε νομικώς, ΔΕΝ θα δικαιωθείτε.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ...

-Να διαγραφώ από τα μητρώα ασφαλισμένων του Ταμείου σας

-Να μου επιστραφούν (ατόκως) τα χρήματα που έχω καταβάλει μέχρι σήμερα για την σύνταξη γήρατος (και για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη διότι ποτέ δεν έχω κάνει χρήση αυτής).

-Να μου αναγνωρισθεί το δικαίωμα ότι ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν υπάγομαι στην (υποχρεωτική) ασφάλιση του Ταμείου σας («Ο.Α.Ε.Ε»), αλλά έχω δικαίωμα ελεύθερης επιλογής της ασφαλίσεώς μου.

-Να αναγνωρισθεί (και να αποδεχθείτε) το δικαίωμά μου να συνεχίσω να εργάζομαι στην επαγγελματική μου απασχόληση, χωρίς την υποχρέωση ασφάλισης και καταβολής ασφαλίστρων στο Ταμείο σας στο μέλλον.
Να αναγνωριστεί ο χρόνος προϋπηρεσίας μου (ασφαλίσεώς μου) στο ταμείο σας ως μη συντάξιμος καθώς και η μη απονομή των πάσης φύσεως συνταξιοδοτικών παροχών του Ταμείου σας.
 
Η διαδικασία της συμμετοχής είναι απλή. 
Μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση tlyseis@gmail.com
 ενημερώνοντας για την συμμετοχή σας. 
 
Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι Ονοματεπώνυμο, email και κινητό τηλέφωνο. 
 
Όποιος επιθυμεί μπορεί αντί για ηλεκτρονικό μήνυμα να καλέσει τηλεφωνικά στο 6985855730
 

 http://t-lyseis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_65.html

Πηγή