Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Επίδειξη δύναμης αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια! (βίντεο)


Σε επίδειξη δύναμης προχώρησαν πριν από λίγα 24ωρα αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια.
Κρατώντας αναμμένα καπνογόνα, σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, υποδέχθηκαν κομβόι...
28 αυτοκινήτων από χώρες της Ευρώπης, τα οποία μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια μόνο για αλλοδαπούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιεξουσιαστές προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια, μόλις λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ο οποίος έστειλε μήνυμα ότι τα Εξάρχεια θα γίνουν μια «κανονική γειτονιά».