Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Φιλοερντογανικός αρχηγός μαφίας απειλεί τις ευρωπαϊκές χώρες! (βίντεο)Να ποιοι είναι οι υποστηρικτές του Σουλτάνου.
Ο Σεντάτ Πεκέρ (τουρκικά: Sedat Peker), καταδικασμένος για τον αρχηγικό του ρόλο σε ομάδα οργανωμένου εγκλήματος, ένθερμος υποστηρικτής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ηγετικό στέλεχος των...
Γκρίζων Λύκων, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter προειδοποιεί την Ευρώπη με βίαιες διαδηλώσεις, χειρότερες από αυτές του 2013 στο πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη.
Όπως λέει, οι διαδηλώσεις θα είναι η απάντηση στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που υποστηρίζουν το «όχι» στο τουρκικό δημοψήφισμα που έχει ως ερώτημα τη διεύρυνση των εξουσιών του Τούρκου προέδρου. Στην ουσία αφήνει να εννοηθεί ότι θα ενεργοποιήσει τους πυρήνες των Γκρίζων Λύκων που βρίσκονται στην Ευρώπη και θεωρεί ότι η ακύρωση εμφανίσεων Τούρκων υπουργών στη Γερμανία εξυπηρετεί το στρατόπεδο του «όχι».«Όταν έρθει η σωστή ώρα, οι Ευρωπαίοι θα μάθουν πως η φυλή μας –που έχει ανατραφεί με την πεποίθηση ότι εκείνοι που αντιμετωπίζουν τη ζωή ατρόμητα δεν φοβούνται το θάνατο–, μπορεί να οργανώσει τέτοιες διαδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, πολύ χειρότερες από τις διαδηλώσεις στο Γκεζί», είπε χαρακτηριστικά ο Σεντάτ Πεκέρ.
pontos-news