Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΕΚΕΙ τους ΔΙΩΧΝΟΥΝ στα …ΤΣΑΚΙΔΙΑ, όταν Κάνουν ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ! (…Εννοείται πώς τό ΕΘΑΨΑΝ εδώ! ΚΙ ΑΥΤΟ !)Τώρα! ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! (…Εννοείται πώς τό ΕΘΑΨΑΝ εδώ! ΚΙ ΑΥΤΟ !)

ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΣΤΑ …ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!
ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΤΟΥΣ …»ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ»;;;
Η Βουλγαρική κρατική υπηρεσία εθνικής ασφαλείας (DANS) έχει εκδώσει διοικητική πράξη απελάσεως, σε έναν Τούρκο πολίτη, ενώ σε έναν άλλο πολίτη του εδόθη ο χαρακτηρισμός του ‘ανεπιθύμητου προσώπου’ στην χώρα, αναφέρει το βουλγαρικό ‘news.bg’ επικαλούμενο εκπρόσωπο του οργανισμού.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΕΝΩ
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΣΜΟ…
(Το περιστατικό είναι συνέχεια άλλων, καθώς με τις επικείμενες βουλγαρικές εκλογές Τούρκοι πράκτορες ‘αλωνίζουν’ το βουλγαρικό νότο). Στον Τούρκο πολίτη που επεβλήθη η ‘απέλαση’, απαγορεύεται η είσοδος στην Δημοκρατία της Βουλγαρίας, για «μια περίοδο πέντε ετών», βάσει του νόμου περί αλλοδαπών στην Βουλγαρία.
Το κίνητρο είναι, ότι είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια. Ο δεύτερος Τούρκος πολίτης, με εντολή του προέδρου της DANS- σύμφωνα με το άρθρο 21 του νόμου περί αλλοδαπών στη Δημοκρατία της Βουλγαρίας- καταγράφηκε στη βάση δεδομένων των πληροφοριών, ως ανεπιθύμητος αλλοδαπός στην χώρα με τον χαρακτηρισμό ‘απειλή για την εθνική ασφάλεια’!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της DANS, τα άτομα αυτά έχουν διαπράξει στο έδαφος της Βουλγαρίας, α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ή δραστηριότητα, που κατευθύνεται εναντίον της κυριαρχίας και της ενότητος του βουλγαρικού έθνους στην χώρα!
[Πότε αλήθεια σε αυτόν τον τόπο, ΑΠΕΛΑΣΑΜΕ κλωτσηδόν έναν Τούρκο;
Για ανάρμοστη και αντεθνική δράση;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΤΕ;
Α Ρ Κ Ε Τ Ο Ι …
Μόνο στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη, «μαζεύονται» 
προφανέστατα αρκετοί για ένα γερό …»Κ Λ Ω Τ Σ Ι Δ Ι»!]


[Πηγή: ιστολόγιο ‘εχέδωρος’/»ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»]