Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Προκόπης Παυλόπουλος: για τους απατεώνες της Αλβανίας και των Σκοπίων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όχι για λόγους «εθνικισμού» αλλά με καθαρά ευρωπαϊκά κριτήρια, είχε επισημάνει ότι Αλβανία και Σκόπια δεν έχουν καμία θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μεν Αλβανία διότι – πέραν του ότι πρωθυπουργός της είναι ένας απατεώνας τύπου Έντι Ράμα – υποστηρίζει τους Τσάμηδες, δηλαδή τους συνεργάτες των ναζί. Πώς να γίνει  Ευρωπαϊκή χώρα η Αλβανία, όταν μας γυρίζει πίσω σε εκείνους οι οποίοι ήταν οι υπαίτιοι του Ολοκαυτώματος; Δηλαδή η μεν Γερμανία ζητάει συγνώμη για το Ολοκαύτωμα η δε Αλβανία στηρίζει τους επιγόνους των ναζί. Άντε μετά να κοιτάξει η Ευρώπη κατάματα το Ισραήλ αν βάλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση την Αλβανία που στηρίζει τους συνεργάτες των ναζί.

Ερχόμαστε τώρα στα Σκόπια. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει πει ότι πέρα από την παραχάραξη της ιστορίας με το όνομα Μακεδονία, τα Σκόπια δεν πληρούν στοιχειώδεις προϋποθέσεις Δημοκρατίας για να γίνουν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Διότι δεν νοείται κράτος μέλος της Ευρωπαΐκής Ένωσης το οποίο δεν σέβεται τα υφιστάμενα σύνορα και δεν σέβεται επίσης την δημοκρατική αρχή. Και τώρα βλέπουμε ότι, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της Μογκερίνι, τα Σκόπια συμπεριφέρονται σαν μια χώρα χαοτική που δεν σέβεται έστω και στοιχειωδώς το δημοκρατικό κεκτημένο.

Συμπέρασμα :  Όταν η Ελλάδα στην εξωτερική της πολιτική συμπεριφέρεται ως ευρωπαϊκή χώρα που με τη στάση της στηρίζει, πέρα από τα δικά της συμφέροντα, και τα συμφέροντα της Ευρώπης τότε όλα είναι δικά της. Και αυτό έχει κάνει μέχρι τώρα ο Προκόπης Παυλόπουλος.