Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ…

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Μια πραγματικά εκκριτική κατάσταση σαν αποτέλεσμα τις ανεξέλικτης εισροής ξένων μουσουλμάνων τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία προβάλει με πολύ παραστατικό τρόπο το παρακάτω βίντεο...

Συγκεκριμένα ένας Ιταλός δημοσιογράφος προβάλει μια έρευνα που έκανε σε εμπορικές περιοχές σε μια ιταλική πόλη, στην Piazza Pitesti στην Καζέρτα, πρωτεύουσα της επαρχίας της Καμπανίας. Εκεί δείχνει το δράμα των Ιταλών έμπορων που ενώ φορολογούνται σκληρά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αθέμιτο ανταγωνισμό κυρίως Αφρικανών που πουλούν τα ίδια προϊόντα χωρίς κανένα κρατικό έλεγχο.
Αλλά το πιο εξωφρενικό όπως προβάλλεται στο βίντεο είναι οι σκηνές που δείχνουν τις βίαιες αντιδράσεις των Αφρικανών όταν πλησίασε η κάμερα για να δείξει τα εμπορεύματα που πουλούν, λες και αυτοί ήταν οι νόμιμοι γηγενείς ενώ ο δημοσιογράφος και ο κάμεραμαν, ξένοι παρείσακτοι.Οι Αφρικανοί έσπασαν στο ξύλο τον δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν ενώ ζητούσαν και τα ρέστα για τις σκηνές που είχαν τραβήξει. Αν δεν επενέβαιναν κάποιοι άλλοι, θα τους είχαν σκοτώσει εν ψυχρώ ενώ έσπασαν και τσάκισαν τα περισσότερα μηχανήματα τους.
Το επεισόδιο αυτό δεν είναι ξένο με παρόμοιες καταστάσεις που συμβαίνουν και στην δική μας χώρα καθώς οργιάζει το παραεμπόριο τον ξένων ενώ καθημερινά κλίνουν δεκάδες καταστήματα που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην βαριά φορολογία και στα χαράτσια.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr