Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΡΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; (Απάντηση: Εμείς δεν πάμε καλά ... που είστε ακομα εκεί...) »ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ»


ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ : 3 – 0 !!! 
ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, επειδή έκανε μήνυση κακοποιός ολκής!!!...

ΤΩΡΑ, ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙ …»ΥΨΙΣΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ» ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ;;;
ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ‘ΜΕΣΑ’ ΤΟΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ, ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ «ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ» ΚΑΠΟΙΟΣ «ΣΟΦΟΣ», ΟΝΟΜΑΤΙ …ΔΕΝΔΙΑΣ!
ΟΠΟΤΕ ΤΙ; ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ‘ΜΕΣΑ’ ΤΟΥΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ …ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ
ΟΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΞΩ;;;
ΡΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΩΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ, ΘΑ …ΞΑΝΑΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ‘ΡΟΜΑ’ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ!)
Στις διώξεις που υπέστησαν αστυνομικοί μετά από μήνυση (!!!) που υπέβαλλε εναντίον τους ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ «ευπαθής» ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ και στον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε το υπουργείο Προστασίας του …αλλοδαπού πολίτου, εναντίον τους, είχε απασχολήσει την ειδησιογραφία προ ημερών, όσων τουλάχιστον ‘μέσων’ ενημερώσεως(;;;) το ανέφεραν
Ωστόσο, η υπόθεση τελείωσε, με καταδίκες των αστυνομικών! Και μάλιστα, με τις επιβαρυντικές διατάξεις … του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου (των ΟΛΕΤΗΡΩΝ Δένδια-Σαμαρά)!
Έτσι, ο Διευθυντής και ο οδηγός του περιπολικού εισέπραξαν ποινή 4 ετών και 5 μηνών (!!!) για «βασανισμό» και την επιβαρυντική διάταξη του ρατσιστικού (81/Α) και 18 μήνες (!) ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, για παράνομη κατακράτηση (με την επιβαρυντική διάταξη του ρατσιστικού).
Υπ’ αυτές τις συνθήκες βεβαίως, όσο ευσυνείδητοι και αν είναι, είναι α δ ύ ν α τ ο ν να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει οι αστυνομικοί, όταν φοβούνται ότι μπορεί να πέσουν θύματα της εκδικητικής ΜΑΝΙΑΣ του κάθε κακοποιού!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! ! ΑΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ! Το Δημαρχείο Άνω Λιοσίων αποπειράθηκε να διαρρήξει ο 43άχρονος Ρομα που προκάλεσε τη διαθεσιμότητα 7Αστυνομικών


ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Εικόνες που Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι και μάλιστα ΑΥΣΤΗΡΩΣ, να δείξουν τα βοθροκάναλα