Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Οι ΗΠΑ δολοφόνησαν τον επικεφαλής των έργων συντήρησης κι αποκατάστασης στο πληγωμένο φράγμα του Ευφράτη

Οι ΗΠΑ με αεροπορική επιδρομή δολοφόνησαν τον επικεφαλή των έργων συντήρησης κι αποκατάστασης στο πληγωμένο φράγμα του Ευφράτη...

O μηχανικός Ahmed Al-Hussein ο νυν διευθυντής των έργων στο φράγμα του Ευφράτη δολοφονήθηκε από τις αεροπορικές επιδρομές της αμερικανικής συμμαχίας χθες όταν αποπειράθηκε να μπει στο χώρο του φράγματος για έργα συντήρησης κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας που ανακοίνωσε η FSD.
Κατά την επιδρομή της Δευτέρας σκοτώθηκε και ο βοηθός του ενώ τραυματίστηκαν και εργάτες.
Ο Al-Hussein εμφανίστηκε πριν 2 ημέρες σε αναφορές του πρακτορείου της isis του al amaq όπου μιλούσε για βομβαρδισμούς στο φράγμα του Ευφράτη από αεροσκάφη.Έκανε λόγο για καταστροφή μεγάλου μέρους των εγκαταστάσεων.
Είχε εξηγήσει ότι » η τροφοδοσία ολοκληρωτικά απωλέσθηκε στο σταθμό του φράγματος και άρχισε το νερό να κατακλύζει τις εγκαταστάσεις « .Υπογράμμισε ότι το φράγμα » βγήκε ολοσχερώς εκτός λειτουργίας « .
Το φράγμα αυτό είναι μήκους 81 χλμ και πλάτος 8 χλμ και με χωρητικότητα αποθήκευσης 14 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων νερού.
«To μέτωπο της Tabqa παραμένει το πιο σημαντικό και συγκρούσεις διαδραματίζονται γύρω από την πόλη και στα περίχωρα του αεροδρομίου »,ανέφερε νωρίτερα το φιλαοντιπολιτευόμενο OSDH κυρίως μετά από αντεπίθεση που πραγματοποίησε η DAESH.