Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΚΙΡΚΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!


Το Επαρχιακό Συμβούλιο Κιρκούκ (KPC) την Τρίτη ενέκρινε την έπαρση της σημαίας του Κουρδιστάν σε όλα τα κυβερνητικά κτίρια στην επαρχία μετά από μια πλειοψηφία.

Τουρκμένοι και άραβες μέλη του συμβουλίου μποϊκόταραν τη... συνεδρίαση μετά από απόρριψη του Κυβερνήτη του Κιρκούκ Najmaldin Karim σχετικά με το αίτημά τους για αναβολή της συνεδρίασης για την επόμενη εβδομάδα.

«Η σημαία του Κουρδιστάν δεν αντιπροσωπεύει τους Κούρδους και μόνο, αλλά είναι ένα σύμβολο της συνύπαρξης μεταξύ διαφορετικών εθνοτικών και θρησκευτικών ομάδων,» δήλωσε Ο Rebwar Ταλαμπανί, ο επικεφαλής του επαρχιακού συμβουλίου Κιρκούκ (KPC), κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Ταλαμπανί αναφέρθηκε, επίσης, δεν υπάρχουν άρθρα του συντάγματος του Ιράκ να έρχεται σε αντίθεση με μια τέτοια κίνηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Κυβερνήτη του Κιρκούκ, όπου ζήτησε την έπαρση της κουρδικής σημαίας μαζί με την ιρακινή, στο Πύργο Κιρκούκ Αλλα και σε όλα τα δημόσια κτίρια κατά τη διάρκεια του κουρδικού νέου έτους το Νεβρόζ στις 20 Μαρτίου.

Επιπλέον, Karim προηγουμένως ζήτησε από το Συμβούλιο Κιρκούκ να πραγματοποιήσει σύνοδο για να ψηφίσει για την έπαρση της σημαίας του Κουρδιστάν σε όλα τα κυβερνητικά κτίρια στην επαρχία.

«Η έπαρση του σημαία του Κουρδιστάν στο Κιρκούκ στα δημόσια και κυβερνητικά κτίρια δεν είναι αντισυνταγματική, εφόσον εγκριθεί από την πλειοψηφία του συμβουλίου,» Δήλεωσε ο Κυβερνητής του Κιρκούκ στους δημοσιογράφους σήμερα .

Κιρκούκ είναι μια πλούσια σε πετρέλαιο επαρχία που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της περιφέρειας του Κουρδιστάν και βόρεια του Ιράκ.

Παρά το γεγονός ότι οι Κούρδοι αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού, το Κιρκούκ είναι μια διαφορετική περιοχή με διαφορετικό εθνικό και θρησκευτικό υπόβαθρο συμπεριλαμβανομένου των Τουρκμενων , Αράβων , χαλδαιων και Ασσυρίων και Χριστιανούς.

Επιπλέον, η επαρχία είναι ένα από τα αμφισβητούμενα εδάφη μεταξύ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης του Ιράκ και της περιφερειακής κυβέρνησης του Κουρδιστάν (KRG).

«Από σήμερα, η σημαία του Κουρδιστάν θα κυματίζει μαζί με την ιρακινή σημαία σε όλα τα κυβερνητικά κτίρια στην επαρχία Κιρκούκ,» Ταλαμπανί ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο του Συμβουλίου.

Έτσι μαζί με τον εθνικό κουρδικό ύμνο έγινε η έπαρση της σημαίας του Κουρδιστάν και επίσημα πλέον .

ΡΑΟΥΑ ΚΑΡΕΜ