Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. Όπλα και ναρκωτικά είχε η κόρη του Δραγασάκη όταν συνελήφθη

Αποτέλεσμα εικόνας για Στην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει
 
 Στην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει: «Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».... 
Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.   
Βαριές καταγγελίες έκανε στην Βουλή η βουλευτής του λαϊκού Συνδέσμου Ελένη Ζαρούλια, κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος της επιτέθηκε υποστηρίζοντας ότι οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου "είναι αντίθετες στα ανθρώπινα δικαιώματα".  
 
"Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;" ήταν η απάντηση της βουλευτού και αφορούσε το εμπόριο όπλων και νακρωτικών για το οποίο κατηγορείται η κόρη του βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής Γ.Δραγασάκη. 
 
Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σε δημοσίευμα της είχε αναφέρθει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η κόρη του κ. Δραγασάκη σχετικά με κατοχή ναρκωτικών και εμπορίας όπλων. Της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για «αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση». 
 
Στην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει:«Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε». 
Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της. 
 
Αμέσως έσπευσε να προστατεύει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Δραγασάκη ο προεδρεύων Γ.Καλατζής ο οποίος είπε της είπε: «Για τον κ. Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Οχι όμως για την κόρη του». 
 
Είναι ο δεύτερος γόνος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον γιο του Ν.Βούτση που βρίσκεται στην φυλακή για ληστεία τράπεζας και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
σσΚ: Αν είχε κάνει το ένα εκατοστό από αυτά η κόρη του Αρχηγού της ΧΑ και θα μας είχαν πρήξει τα ΜΜΕ