Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Νυν και πρώην υπουργοί Υγείας σε ξεκατίνιασμα άνευ προηγουμένου για το «βάζο με το μέλι».... ενώ ο κόσμος πεθαίνει στα ράντζα του ΕΣΥ (βίντεο) 
Νυν και πρώην υπουργοί Υγείας σε ξεκατίνιασμα άνευ προηγουμένου για το «βάζο με το μέλι».

Νέο σόου με αμφισβήτηση των αποφάσεων του ΣτΕ από τον Παύλο Πολάκη στην Ολομέλεια της Βουλής επιμένοντας να υπερασπίζεται τις ενέργειές του για την καρατόμηση των διοικητών νοσοκομείων που...
κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το ανώτατο δικαστήριο.
«Ο λαός κρίνει την απόφαση του ΣτΕ, που τη βαθιά δημοκρατική διαδικασία επιλογής των διοικητών τη βγάζει αντισυνταγματική, όταν την ίδια στιγμή ο τρόπος που εκλέγουν οι ίδιοι οι δικαστές τα Συμβούλιά τους είναι αντίστοιχος. Όλοι κρινόμαστε!» είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας που δεν απέφυγε νέο θερμό επεισόδιο με τον Αδωνι Γεωργιάδη αναγκάζοντας τον αντιπρόεδρο του κοινοβουλίου Σπύρο Λυκούδη να αναφωνήσει «έχω πάθει πλάκα με αυτή την τρέλα που γίνεται εδώ μέσα».Η αρχή έγινε όταν ο κ. Πολάκης απαντώντας στην Εύη Χριστοφιλοπούλου υποστήριξε: «Μη δημιουργείτε εικόνα πογκρόμ. Η κυβέρνησή μας ήταν η πρώτη μετά τη μεταπολίτευση, που έκανε διπλή αξιολόγηση πραγματική των διοικητών, από τους Διευθυντές των Υγειονομικών Περιφερειών και Επιτροπή που προέβλεπε ο δικός σας νόμος. Κι αποφασίστηκε ότι ένα μεγάλο κομμάτι φεύγει και τοποθετήσαμε κάποιους ανθρώπους. Και το ΣτΕ έβγαλε ότι ήταν λάθος λέει λόγω πλημμελούς αιτιολόγησης. 

Μετά από διπλή αξιολόγηση. Ακούτε!». Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη πως τοποθέτησε διοικητές με αλφαβητικό κατάλογο βάσει της ποσόστωσης 4 -2 – 1 επί συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.

«Λένε εμάς ψεύτες – μία κυβέρνηση που γνωρίζει μόνο από ψέματα και προπαγάνδα. Είναι ψέμα ότι ήταν η πρώτη κυβέρνηση που έφερε αξιολόγηση γιατί είχαν καταψηφίσει το δικό μας νόμο για την αξιολόγηση, τον κατάργησαν στη Βουλή κι αφού τους τράβηξε το αυτί η Τρόικα πιεζόμενοι έφεραν αλλαγές», ανταπάντησε η κυρία Χριστοφιλοπούλου.Ακολούθως, ο Ανδρέας Λοβέρδος υπενθύμισε την απόφαση του ΣτΕ και για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και την απόφαση για τον νόμο Μπαλτά για την επιλογή των διευθυντών σχολικών μονάδων. «Κάθε μέρα βγαίνει μία απόφαση του ΣτΕ που θέτει εκ ποδών τους νόμους σας. Τις πράξεις μιας καθεστωτικής, αυθαίρετης, εθνικολαϊκιστικής κυβέρνησης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.
Την σκυτάλη στην συνέχεια ανέλαβε ο Αδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες που εξαπέλυσε νωρίτερα ο κ. Πολάκης εναντίον του.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπερασπίστηκε τους χειρισμούς την περίοδο που βρέθηκε στο υπουργείο Υγείας εξηγώντας ότι τότε οι τοποθετήσεις διοικητών έγιναν κατόπιν έγκρισης από το ΑΣΕΠ και την αρμόδια Επιτροπή, που έκαναν την επιλογή και ανήρτησαν τους πίνακες με αλφαβητική σειρά ανά περιφέρεια.
«Όσα είπε ήταν η υπερασπιστική γραμμή του Υπουργείου στο ΣτΕ κι απερρίφθησαν. Είναι ψέματα ότι έγινε πρώτη φορά αξιολόγηση επί ημερών του γιατί οι διοικητές στα Γιάννενα και τον Ευαγγελισμό είχαν αξιολογηθεί θετικά και παρ’ όλα αυτά αντικαταστάθηκαν. Και λέει δεν έγινε κομματική τοποθέτηση; Θα μας τρελάνουν», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η απόφαση του κου Πολάκη ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο διερωτώμενος εάν τις αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ θα τις πληρώσει ο ίδιος από την τσέπη του.«Η απόφαση του ΣτΕ που τελευταία έχει αυξήσεις τους ρυθμούς δουλειάς του δεν παράγει πρακτικό αποτέλεσμα, γιατί η θητεία των συγκεκριμένων διοικητών έχει λήξει. Από εκεί και πέρα είναι μακρύς ο δρόμος ο δικαστικός. Εμείς αν χρειαστεί μετά από καμιά δεκαετία – που πάλι θα είμαστε στο τιμόνι της χώρας – αν το πουν τα δικαστήρια θα τους αποζημιώσουμε. Θα έχουμε μαζέψει τα χρήματα που διαχέατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ κι αλλού και έχουν κάνει χιονοστιβάδα», αντέδρασε από την πλευρά του ο κ. Πολάκης. Κορύφωσε δε την κριτική του στο ανώτατο δικαστήριο λέγοντας «ο λαός κρίνει την απόφαση του ΣτΕ, που τη βαθιά δημοκρατική διαδικασία επιλογής των διοικητών τη βγάζει αντισυνταγματική, όταν την ίδια στιγμή ο τρόπος που εκλέγουν οι ίδιοι οι δικαστές τα Συμβούλιά τους είναι αντίστοιχος. 
Όλοι κρινόμαστε!».