Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΑ τα στοιχεία ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ που – θε – νά !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ που παίζουν ‘κορώνα-γράμματα’ την υγεία τους : Κρούσματα ψ ώ ρ α ς (!) και η π α τ ί τ ι δ ο ς απο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! (Που …
»φύτρωσαν» στους Παξούς!!!)
…»ΕΛΑΤΕ», «ΠΕΡΑΣΤΕ», ΜΗΝ …»ΣΠΡΩΧΝΕΣΘΕ», ΟΛΟΙ …»ΧΩΡΑΤΕ»…
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ που – θε – νά ΑΥΤΑ τα στοιχεία….
Οι καταγγελίες προέρχονται απο τον πατραϊκό Τύπο και τα τοπικά ιστολόγια και είναι εξόχως ανησυχητικά. Στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων του νομού Αχαΐας, βρίσκονται και παραμένουν τις τελευταίες ημέρες 113 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που είχαν εντοπισθεί κοντά στους …Παξούς! (Κάτω απο την Κέρκυρα !!!)
Γιά όσους τυχόν είναι μάλλον «αδύνατοι» στο μάθημα της ελληνικής Γεωγραφίας, να υπογραμμίσουμε πώς οι Παξοί, είναι στο Ιόνιο Πέλαγος!
Διότι τελευταίως «παίζεται» ένα ίσως ‘ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ’ παιχνίδι με τους «αφικνούμενους», αντί στο Αιγαίο, τώρα και στο Ιόνιο Πέλαγος! Και ποιός όμως να …»ιδρώσει» απο τους κρατούντες ; Ο …κανένας;
Με βάση τις καταγγελίες των αστυνομικών του νομού, οι λαθρομετανάστες κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα των Πατρών, του Αιγίου και της Κ.Αχαΐας, όπου όπως είναι επόμενο στερούνται καταλλήλων υποδομών.
Οι άνδρες της αστυνομίας εκφράζουν τις ζωηρότατες ανησυχίες τους, ενώ σε επιστολή τους προς τους αξιωματικούς των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διευθύνσεως, αλλά και προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, τονίζουν:
«Οι εν λόγω μετανάστες εκτός του ότι είναι περισσότεροι απο την δυναμικότητα των κρατητηρίων, τα οποία ΔΕΝ διαθέτουν και υποδομές για την προβλεπόμενη φύλαξή τους, παρατηρήθηκε το φαινόμενο όπως μας καταγγέλθηκε, πολλοί απο αυτούς να πάσχουν απο την μεταδοτική ασθένεια της ΨΩΡΑΣ και της η π α τ ί τ ι δ ο ς !
Μετά τα ανωτέρω αναμένουμε να ληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες ώστε το σύνολο των μεταναστών να μεταφερθεί σε προβλεπόμενες υποδομές, να τους χορηγηθεί ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα και να γίνει απολύμανση στους χώρους κρατήσεων που φιλοξενήθηκαν(…) κατά εφαρμογή του Π.Δ. 45/2008 περί «Μέτρων υγιεινής και ασφαλείας ενστόλου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας» καταλήγει η επιστολή…
Ασφαλώς είναι γνωστή η θλιβερή ‘επωδός’, πώς όποιος διανοηθεί και τολμήσει να πεί ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, τάχιστα αποκαλείται «ρατσιστής» απο το σύνολο του ψευδο-προοδευτικού ΚΗΦΗΝΑΡΙΟΥ που μας κυβερνά και έχει βάλει προτεραιότητα – ‘μιά ζωή’ – στους κάθε είδος και τύπο αλλοδαπούς, ΠΑΡΑ στους Έλληνες!