Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πλειοψηφία – ρεκόρ στην παραπομπή Παπαντωνίου παρά τα παιχνιδάκια Λοβέρδου – Αθανασίου


ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΟΘΗ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ! 

Αντίθετα, άφησε Λοβέρδο και Βενιζέλο στο πόδι της, για να υπερασπίσουν τον φαύλο Παπαντωνίου…  Δηλαδή την βρώμικη δουλειά ανέλαβαν πάλι οι ίδιοι που είχαν αναλάβει να υπερασπιστούν τον Τσοχατζόπουλο!

Το κόμμα του Μητσοτάκη, δεν τόλμησε να καταψηφίσει λόγω των σφοδρών αντιδράσουν πολλών βουλευτών. Αντιδράσεις που έλαβαν το χαρακτήρα χιονοστιβάδας όταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο…άνθρωπος που καθάρισε τον Βενιζέλο, τον Εμμανουήλ και άλλους εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα, έκανε παρέμβαση από το πουθενά, για να πει ότι τα εγκλήματα Παπαντωνίου έχουν παραγραφεί!

Δυστυχώς, την αποκάλυψη ότι ο Παπαντωνίου και ο Σημίτης έριχναν τα ελλείμματα από τις μίζες πλαστογραφώντας τα στατιστικά στοιχεία της χώρας, στην κυβέρνηση Καραμανλή, δεν συγκίνησε κανέναν βουλευτή του κόμματος Μητσοτάκη. Έπρεπε να παρέμβει ο Νίκος Νικολόπουλος για να αποκαταστήσει αυτή την ιστορική αλήθεια…

Και τέλος πάμε στην συνέντευξη του θλιβερού Κώστα Σημίτη. Συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί για σήμερα λόγω ακριβώς της συνεδρίασης, πιστεύοντας το κτήνος ότι θα λάβει έμπρακτη στήριξη από τους βουλευτές. Μόλις είδε την συντριπτική αποδοχή της πρότασης για τον Παπαντωνίου, δεν τόλμησε να αρθρώσει λέξη ούτε για Καραμανλή ούτε για κανέναν, παρά μόνο ζητούσε πανικόβλητος εκλογές.

Η σημερινή εξέλιξη είναι εξαιρετικά σημαντική  και ελπίζω  ότι θα ανοίξει πλέον πολλούς δρόμους για να καθαρίσει  την Ελλάδα. 

Και αυτός ο χείμαρρος - ελπίζω -  δεν γυρίζει πίσω.