Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Ο «Σουλτάνος» ανοίγει τις πύλες της κολάσεως…


Εισβολή από την Τουρκία προσφύγων να αυξάνονται καθημερινά σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στα ελληνικά νησιά.

Υλοποιώντας τις απειλές του προς την Ελλάδα (λόγω της μη απέλασης Τούρκων...
αξιωματικών, τους οποίους κατηγορεί για πραξικοπηματίες), αλλά και προς την Ευρώπη (λόγω της άρνησης Γερμανίας και Ολλανδίας να παραστούν υπουργοί της γείτονος χώρας σε προεκλογικές συγκεντρώσεις), ο Ταγίπ Ερντογάν ουσιαστικά προχωρά σε ακύρωση της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τους πρόσφυγες και ανοίγει τις «πύλες της κολάσεως».
Έτσι, τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο οι μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία αυξάνονται καθημερινά. Παράλληλα, η Γερμανία εδώ και λίγες μέρες άρχισε να επιστρέφει στην Αθήνα παράνομους και χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα μετανάστες, που είχαν ξεκινήσει το «ευρωπαϊκό τους ταξίδι» δραπετεύοντας από τα ελληνικά σύνορα.
Ο Τούρκος πρόεδρος θα προχωρήσει και σε μία ακόμη πρόκληση προς τους απανταχού της γης Χριστιανούς. Τη Μεγάλη Παρασκευή, λίγες μέρες πριν από το δημοψήφισμα στην Τουρκία, θα «εισβάλει» στην Αγιά-Σοφιά, το λίκνο της Ορθοδοξίας, για να προσευχηθεί μαζί με οπαδούς του στον Αλλάχ να κερδίσει το δημοψήφισμα.
Παρασκήνιο Σαββάτου εκτάκτως της Παρασκευή.