Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικό αλιευτικό συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού – Σε ετοιμότητα ΠΑ, ΠΝ και Ειδικές Δυνάμεις σε Έβρο και Αιγαίο (εικόνες, βίντεο)


Πολύ σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα καθώς τουρκικό αλιευτικό σκάφος παραβίασε τα χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι και συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος  που έφθασε στην περιοχή και ζητούσε από τον καπετάνιο του αλιευτικού να αποχωρήσει...

Η σύγκρουση έγινε κατά τη διάρκεια των ελιγμών όπου η πλώρη του αλιευτικού σκάφους προσέκρουσε στην πρύμνη του λιμενικού σκάφους.

Αμέσως μετά, το τουρκικό αλιευτικό αποχώρησε καταδιωκόμενο από το σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Το συμβάν έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης αναφέρει δημοσίευμα.

Το επεισόδιο αυτό απλά επιβεβαίωσε τους φόβους που υπάρχουν στο ΓΕΕΘΑ με αποτέλεσμα να τεθούν σε επιφυλακή μέχρι και το δημοψήφισμα -τουλάχιστον- οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας σε Έβρο και Αιγαίο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλέον κρίσιμο διάστημα για πρόκληση θερμού επεισοδίου, από τις 4 έως και τις 7 Απριλίου πραγματοποιείται και στο Αιγαίο διακλαδική άσκηση στο πλαίσιο της «Ηνίοχος», στην οποία θα συμμετάσχει το σύνολο του Πολεμικού Ναυτικού αλλά Ειδικές δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και το Σύνολο της Πολεμικής Αεροπορίας με συμμετοχή 4 ακόμη Χωρών, ΗΠΑ-Ισραήλ, ΗΑΕ-Ιταλία.

Ταυτόχρονα παραμένουν ακόμη σε πλήρη ανάπτυξη οι Μονάδες επιφανείας και όχι μόνο του Πολεμικού Στόλου που πήραν μέρος στην Άσκηση «Αστραπή» .

Οι ασκήσεις ξεκίνησαν μάλιστα από το Βόρειο Αιγαίο!

Σύμφωνα  με δημοσίευμα στην άσκηση συμμετείχαν και Μαχητικά της ΠΑ σε συνδυασμό με ασκήσεις Αντιαεροπορικής Ετοιμότητας των Φρεγατών που σύμφωνα με τα σχέδια έχουν επανδρωθεί και με Ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού αναφέρει ο veteranos.gr

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έδωσε στην δημοσιότητα στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση πρώτου τριμήνου 2017, Μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς, στέλνοντας και από την δική του πλευρά μήνυμα ετοιμότητας και ισχύος την παραμονής της Εθνικής Εορτής.
pentapostagma.gr