Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Σ Υ Ν Α Γ Ε Ρ Μ Ο Σ! ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!! Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ

ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έχουν περάσει τρεις μήνες από την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλώφ, και η Ρωσία δεν έχει στείλει ακόμα καινούργιο διπλωματικό...
εκπρόσωπο στην τουρκική πρωτεύουσα ενώ η δολοφονία έχει αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα που προβληματίζουν έντονα τους Ρώσους ερευνητές.
Με ένα σημαντικό άρθρο ο παλαίμαχος Τούρκος αρθρογράφος, Murat Yetkin, αναφέρει ότι η περίφημη και πολυδιαφημιζόμενη ρωσοτουρκική προσέγγιση έχει ουσιαστικά καταρρεύσει και ότι οι σχέσεις των δυο χωρών έχουν εισέρθει ξανά στο πεδίο της ψυχρής αντιπαράθεσης.
Εκείνο που έχει εξοργίσει την Άγκυρα όμως είναι οι εξελίξεις στην Συρία, καθώς οι Τούρκοι περίμεναν τελείως διαφορετική την ρωσική στάση στο ζήτημα του YPG, δηλαδή των Κούρδων της Συρίας. Ο Ερντογάν, όπως αναφέρεται, είχε προειδοποιήσει ο ίδιος προσωπικά όχι μόνο το ΝΑΤΟ αλλά και την Ρωσία να μην στηρίζουν τους Κούρδους της Συρίας τους οποίους θεωρεί τρομοκράτες και αυτό το θέμα το είχε θίξει στην τελευταία του συνάντηση με τον Ρωσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν.
Παρ όλα αυτά, οι Ρώσοι αποδείχτηκε ότι στηρίζουν τους Κούρδους, έχουν βοηθήσει τις δυνάμεις του Άσαντ να αποκόψουν την τουρκική προέλαση προς τα νότια, ενώ έχουν εκδώσει ταξιδιωτική προειδοποίηση προς τους Ρώσους τουρίστες να αποφεύγουν την Τουρκία απογοητεύοντας οικτρά την Άγκυρα.
Μετά από όλα αυτά και την παραμονή του κενού στην ρωσική πρεσβεία της Άγκυρας από τον Δεκέμβριο του 2016, τα πράγματα όπως φαίνεται δείχνουν πως η προσέγγιση παρουσιάζει συνεχή σημάδια κατάρρευσης.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος