Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Η Πραγματική Αλήθεια!! Να το ΜΑΘΟΥΝ Όλοι οι Έλληνες!!! (ΙΙΙ)

ΜΕ «ΑΥΤΟΥΣ» ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ …»ΕΝΩΘΟΥΜΕ» Παναγιώτατε; (Καλοκρυμένα ιστορικά στοιχεία…)

Λόγω του γεγονότος, ότι η παπολαγνεία έχει καταντήσει σε ορισμένους...
εκκλησιαστικούς κύκλους «μας», όχι απλώς «ασθένεια», αλλά κυριολεκτική ΜΑΣΤΙΓΑ, άς θυμηθούμε τί ΔΕΝ μας γράφουν οι περισσότεροι ιστορικοί, ώστε να εξακολουθούμε να κοιμώμεθα ΒΑΘΕΩΣ…
Σε παπική εγκύκλιο λοιπόν του 18ου αιώνος, που απευθύνεται προς τους «ευγενείς» ηγεμόνες της Δύσεως και αποικιοκράτες στην (υπόδουλη στους Οθωμανούς) Ελληνική ανατολή, τονίζεται (πάρτε βαθιές ανάσες):
«Δέν πρέπει να λησμονώμεν, ότι οι Έλληνες δεν έχουσιν πίστιν… Όθεν δέον να τους μεταχειριζόμεθα ως άγρια θηρία, να τους αποσπώμεν οδόντας και όνυχας» !!!!!!!!!!!
«ΑΚΟΥΕΙ» ΤΑΧΑ, ΚΑΝΕΝΑ …»ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ «ΠΡΟΔΩΣΕΙ» ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ, ‘ΧΑΡΙΝ’ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;
(Από το αποκαλυπτικότατο βιβλίο του ιστορικού συγγραφέως κ.Στεφάνου Ν. Σωτηρίου, με τίτλο ‘ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ’, Εκδόσεις ‘Αρμός’, σελίδες 288, 2008)