Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Έρχεται μεγάλη εισβολή στην Ελλάδα!!???

Έρχεται μεγάλη εισβολή στην Ελλάδα!!

3.000.000 "πρόσφυγες" βρίσκονται αυτή τη στιγμή κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Μετανάστευση, Δημήτρης Αβραμόπουλος αποκάλυψε χθες σε επίσκεψη του στην Αθήνα ότι 3.000.000 "πρόσφυγες" βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με πρόθεση να περάσουν ...
στην Ελλάδα!!!
Η είδηση έρχεται σε μια στιγμή που ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μαζί με πολλούς από τους συμβούλους και συνεργάτες του, απειλεί ότι η συμφωνία των Βρυξελλών-Άγκυρας θα μπορούσε να ακυρωθεί.
Υπενθυμίζουμε ότι χιλιάδες "πρόσφυγες" έχουν ήδη προκαλέσει συμφόρηση τα κέντρα υποδοχής στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα οποία είναι τα πρώτα σημεία άφιξης για τους περισσότερους "πρόσφυγες" που φτάνουν στην Ελλάδα από την Τουρκία.
Πλησιάζει η ώρα που θα ζητήσουν τα σπίτια των Ελλήνων για να στεγάσουν όλους αυτούς που θα εισέλθουν στη χώρα με το πρόσχημα της τεράστιας κλίμακας ανθρωπιστικής κρίσης.

σσΚ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ,
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΓΑΝ "ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ" ΑΥΤΑ....ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΟΙ ΟΡΔΕΣ...ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ