Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Σύγκρουση τρένου με λεωφορείο – Άγνωστος αριθμός θυμάτων (βίντεο)Σοκαριστικές εικόνες από την πόλη Μπιλόξι του Μισισίπι.
Τρένο συγκρούσθηκε με λεωφορείο που μετέφερε ηλικιωμένους στην πόλη Biloxi, αφότου το λεωφορείο σταμάτησε ενώ διέσχιζε τις σιδηροδρομικές γραμμές. Τουλάχιστον 3 νεκροί είχαν επιβεβαιωθεί μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το τρένο εμβόλισε το...
λεωφορείο στις ράγες. Το περιστατικό συνέβη στις 14:12 τοπική ώρα. Το τρένο CSX πήγαινε ανατολικά, ενώ το λεωφορείο βόρεια.Ασθενοφόρα και αερομεταφερόμενες μονάδες έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή για να μεταφέρουν τους τραυματίες στις τοπικές ιατρικές εγκαταστάσεις.
Περίπου 50 άνθρωποι ήταν στο λεωφορείο, το οποίο ταξίδευε από το Ώστιν του Τέξας. Λόγω των συνεχιζόμενων έργων υποδομής, υπήρξαν πολλαπλά περιστατικά στις γραμμές στο Μπιλόξι.
Πρόκειται για μια «τρομερή, χαοτική σκηνή, αλλά είναι υπό έλεγχο», δήλωσε ένας τοπικός αρχηγός της αστυνομίας.