Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ .. .


Φωτογραφία του χρήστη Anaktisis Ta Nea.

...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ?? 
Γιάννης Πρετεντέρης στον ΒΗΜΑ FM:
«Σήμερα η βιομηχανική παραγωγή δικογραφιών είναι η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ» Το ναυάγιο του ΔΟΛ με το «κόκκινο» δάνειο των 100 εκατ., η δικαιοσύνη που σκοντάφτει σε πολιτικά πρόσωπα στην προσπάθεια ολοκλήρωσης δικογραφιών που αράχνιαζαν κρυμμένες στα συρτάρια υπουργείων, υπηρεσιών και ελεγκτικών μηχανισμών συντάσσεται προφανώς με τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μίζες για τα εξοπλιστικά που αγγίζουν τα δεκάδες εκατομμύρια, τα «κόκκινα δάνεια» των κομμάτων που αγγίζουν τα 300 εκατ., τα (μέχρι τώρα) διαπιστωμένα 28 εκατ. ευρώ σε μίζες από τη Novartis η τρύπα των δεκάδων εκατομμυρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι χαριστικές τροπολογίες των δισεκατομμυρίων που απάλλαξαν από χρέη μεγαλοεπιχειρηματίες, η διάλυση του ΤΤ, οι μίζες, το ξέπλυμα και η διαφθορά, που έδωσαν τη θανατηφόρα κλωτσιά στην οικονομία και στους πολίτες, είναι προφανώς αποκυήματα της φαντασίας του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων δικαστών που επιμένουν να θέλουν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Η ακατάπαυση παραγωγή δικογραφιών είναι μια «βιομηχανία» προπαγάνδας εφόσον την αναπαράγουν άκριτα και ηθελημενα τα κουραδοκαναλα του μαφιόζικου Συστήματος για να δώσουν την εντύπωση πως τα Συχτίριζα μάχονται τη Διαφθορά !
Η ΚΑΡΤΑ(ΠΙΝΑΚΑΣ) ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΤΟ 2013 .. ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ .. ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ...
Φωτογραφία του χρήστη Anaktisis Ta Nea.