Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Εικόνες σοκ: Ψάχνουν σκουπίδια έξω από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ (φωτό, βίντεο)

Σοκάρουν οι εικόνες από την Ελλάδα της φτώχειας και της οικονομικής κρίσης αφού όταν κλείνουν τα σουπερ μάρκετ, άνθρωποι σε απελπισία πηγαίνουν και μαζεύουν από τα σκουπίδια τα τρόφιμα που πετιούνται μέσα στους κάδους...Το βίντεο που τραβήχτηκε συγκλονίζει αφού αποτυπώνεται το μέγεθος της φτώχειας και της απελπισίας στην ποία έχει περιέλθει ο ελληνικός πληθυσμός, μη μπορώντας να ανταποκριθεί ούτε στις βασικές ανάγκες.

Τρεις γυναίκες έξω ακριβώς από μεγάλη αλυσίδα σουπερ μάρκετ, έχουν πάρει ένα χάρτινο κουτί από τα σκουπίδια και το έχουν φέρει τούμπα για να δουν τι «θησαυρούς» μπορεί να κρύβει.

Άλλοι δύο απελπισμένοι πολίτες, βρίσκονται πάνω ακριβώς από τους κάδους σκουπιδιών και παρότι περνούν αυτοκίνητα, εκείνοι κοιτούν απεγνωσμένα μέσα στους δύο κάδους να δουν τι άλλο μπορούν να τραβήξουν στην επιφάνεια πριν περάσει ο σκουπιδιάρης.

Εικόνες ρεαλιστικές γεμάτες ντροπή αλλά και υπερηφάνειας καθώς οι άνθρωποι προτίμησαν τα σκουπίδια από την ζητιανιά, αφού όπως χαρακτηριστικά είπαν μιλώντας σε ιστοσελίδα «απλά δεν έχουμε χρήματα για να αγοράσουμε τα απαραίτητα και ζητάμε δουλειά» χωρίς ωστόσο να θέλουν να εμφανιστούν μπροστά στην κάμερα ή να αφήσουν κάποιο στοιχείο.


πηγηΈτσι μας θέλουν. Ανταγωνιστικούς !Θα δώσουμε επίδομα τυφλού στον Φλαμπουραρη γιατί δεν βλέπει ο άνθρωπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό ,