Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Τα λεφτά των Πακιστανών τα παίρνουν οι αλληλέγγυοι;;;


Φωτογραφία του Σπυρος Κουστω.

ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑ ΜΑΣΤΕΡΚΑΡΤ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ. 
ΜΟΛΙΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΤΙΣ...
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΨΕΩΣ, ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΊΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ,... ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ 150€. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΡΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΦΕΎΓΟΥΝ. ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΙΛΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.
πηγη