Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Τουρκο-βουλγαρικά σύνορα: Επτά χιλιόμετρα ουρά των τουρκικών φορτηγώνΜάρτιος 23, 2017. 22:05

 Κωνσταντινούπολη.

Στη μεθοριακή διέλευση «Καπιτάν Αντρέεβο» της Βουλγαρίας γίνονται εκτεταμένες έρευνες στα τουρκικά φορτηγά με αποτέλεσμα να σχηματισθεί μια ουρά επτά χιλιομέτρων στο τουρκικό έδαφος, σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο Doğan...Τούρκοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι το πρόβλημα δημιουργείται  από τους Βούλγαρους τελωνειακούς που κάνουν ενδελεχή έλεγχο των φορτηγών που έχουν προορισμό την Ευρώπη.

Το δημοσίευμα παρουσιάσει τον Τούρκο οδηγό, Erkan Morgil, ο οποίος παραπονέθηκε ότι περιμένει στην ουρά επί 17 ώρες να περάσει τα βουλγαρικά σύνορα.


Πιθανολογείται ότι η βραδεία κίνηση στα βουλγαρικά σύνορα σχετίζεται με τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής στη Βουλγαρία.--