Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Σκόπια: Σοσιαλδημοκράτες και Αλβανοί θα σχηματίσουν κυβέρνηση δίχως την εντολή Ιβάνοφ

Μάρτιος 8, 2017. 14:28
Η νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία συμφώνησε για τη σύγκληση κοινοβουλευτικής συνεδρίασης από την οποία θα μπορέσει να ξεκινήσει η απεμπλοκή  των θεσμών της χώρας.
Η Σοσιαλδημοκρατική Ένωση βρίσκεται σε κινητικότητα. Επίσης, ο εκπρόσωπος... του αλβανικού κόμματος της ‘Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση’- DUI, Μπουγιάρ Οσμάνι όταν ρωτήθηκε «γιατί ακόμη δεν συγκάλεσε τη σύνοδο για να σχηματισθεί κυβέρνηση, αφού οι ειδικοί έχουν επιβεβαιώσει ότι ο ρόλος του Προέδρου της χώρας είναι καθαρά διαδικαστικός;».
«Το ζήτημα αυτό θα τεθεί στη Σοσιαλδημοκρατική Ένωση – SDSM. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στη σύγκληση του Κοινοβουλίου. Μιλάμε για το θέμα στο πλαίσιο της νέας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και συμφωνούμε ότι τα πράγματα πρέπει να ακολουθήσουν μια δεδομένη σειρά:  
 Σύγκληση της Συνέλευση για εκλογή προέδρου της Βουλής- εν μέσω αναμονής για αλλαγής στάσης του Ιβάνοφ. 
Εάν δεν αλλάξει στάση τότε πάμε για το σχέδιο Β΄ που είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης χωρίς την εντολή του Προέδρου», είπε ο Μπουγιάρ Νισάνι στο ‘PlusInfo’.
Ωστόσο, από το SDSM δεν δόθηκε καμία απάντηση ένα θα συγκληθεί η Συνέλευση και πότε θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο Β΄ που ανακοινώθηκε.
Νέα αμερικανική παρέμβαση 

Επισημαίνεται ότι δεν έχει ακόμη δοθεί κάποια απάντηση στις επανειλημμένες συστάσεις, αυτήν τη φορά από τον βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις,  Χόιτ Μπρίαν Γι (Hoyt Brian Yee) ότι η μόνη λύση για την κρίση είναι να δοθεί εντολή σχηματισμού κυβέρνησης  από τη νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Ο Αμερικανός πολιτικός κάλεσε όλα τα κόμματα των Σκοπίων να δείξου ενδιαφέρον για τη σταθερότητα και την ευημερία των χωρών της περιοχή και να είναι πρόθυμα να συμβιβασθούν και να σχηματίσουν μια νέα κυβέρνηση μετά από τις πρόσφατες εκλογές.
--
 Το DUI περιμένει το SDSM  να συγκαλέσει εκτάκτως το Κοινοβούλιο
The Hellenic Information Team