Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

ΝΕΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!


Τι λέει το βρετανικό κοινοβούλιο!
Ούτε οι Βρετανοί πείθονται από την τουρκική θέση για τον ιθύνων νου πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία...

Η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Βρετανικού Κοινοβουλίου σε έκθεσή της καταλήγει στο συμπέρασμα ότι σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Φετουλάχ Γκιουλέν και το κίνημά του δεν κρύβονται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.
Ακόμη επισημαίνεται ότι παρά το γεγονός ότι η Τουρκία κατέθεσε περισσότερα από 80 κουτιά με αποδείξεις στους Αμερικανούς για να πετύχει την έκδοση του Φετουλάχ Γκιουλέν με την κατηγορία ότι ήταν πίσω από την απόπειρα οι Αμερικανοί δεν έχουν κάνει καμία απόπειρα να τον απελάσουν.