Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ-ΘΡΑΚΗ… Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ» ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ…


Τουρκική προβοκάτσια μέχρι το Πάσχα είτε στο Αιγαίο (ακόμη και με ρίψη αεροπλάνου) είτε στη δυτική Θράκη προβλέπει ο πρώην διευθυντής της αγγλικής έκδοσης της εφημερίδας Zaman, αυτοεξόριστος πλέον στη Σουηδία, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αναφέρεται σε αυξημένη δράση των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας στο ελληνικό έδαφος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στην Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αυξηθεί η παρουσία πρακτόρων της Τουρκίας που ενδεχομένως να προετοιμάζουν την προβοκάτσια.
Να σημειωθεί πως το δημοψήφισμα διεξάγεται στην Τουρκία στις 16 Απριλίου δηλαδή την Κυριακή Πάσχα, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή ο πρόεδρος Ερντογάν έχει προαναγγείλει προσευχή στην «Αγία Σοφία».
Ραγδαία αύξηση Τούρκων πρακτόρων στην Ελλάδα
Καταγγελίες για «σκοτεινές» διαδρομές του Τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή