Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Ένταση στη Βουλή με τον Κασιδιάρη να απαιτεί να καταργηθούν τα προνόμια των βουλευτών – ΒΙΝΤΕΟ.

Ένταση σημειώθηκε πριν λίγο στην αίθουσα της βουλής, γύρω στις 18.00′, όταν ο βουλευτής κ. Ηλίας Κασιδιάρης απαίτησε, μέσω της σχετικής επίκαιρης Ερώτησής για την Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης, να καταργηθούν τα σκανδαλώδη προνόμια των βουλευτών και η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων. Η υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπανάτσιου έχασε τη ψυχραιμία της και δήλωσε πως «είναι περιττό να απαντήσει καθώς υπάρχουν τεράστιες πολιτικές διαφορές του κόμματός της με τη Χρυσή Αυγή.»…

Στο σημείο αυτό ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέβηκε στα υπουργικά έδρανα, της πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε: «Εγκληματική οργάνωση είναι ο Σύριζα και όλα τα κόμματα που ψηφίζουν μνημόνια και εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό». Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Κακλαμάνης έκλεισε τον ήχο από το μικρόφωνο.
Οι αναφορές της υφυπουργού Οικονομικών είναι η πρώτη επίσημη κυβερνητική αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις για τις προκλητικές υπουργικές διατάξεις που μείωσαν την εισφορά αλληλεγγύης μόνο για τους βουλευτές αλλά και τα δημοσιεύματα που επανέφεραν το ζήτημα του εξωφρενικού αφορολόγητου ύψους έως και 75% που απολαμβάνουν μόνο οι βουλευτές.
Αναφορικά δε με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αποκάλυψαν ότι υπουργική ρύθμιση μείωσε την εισφορά αλληλεγγύης για τους βουλευτές και λοιπούς αιρετούς και πως το ύψος του αφορολόγητου για τα βουλευτικά εισοδήματα φθάνουν έως και στο 75%, είπε: «Ο αντικοινοβουλευτικός κιτρινισμός που παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα έχει στόχο να αποδυναμώσει την Βουλή. Εμείς δεν θέλουμε μια Βουλή της αριστοκρατίας αλλά που θα εκπροσωπείται από τις λαϊκές τάξεις. Να το ξανασκεφτούν όσοι συμμαχούν με τον κιτρινισμό». Η ίδια μάλιστα έσπευσε να αποδώσει την πατρότητα των προνομίων στην Αριστερά και στους αγώνες των εργατικών της Μ. Βρετανίας που καθιέρωσαν την βουλευτική αποζημίωση ώστε να μην πολιτεύονται μόνο μελη της αριστοκρατίας.
Επίσης, η κυρία Παπανάτσιου έσπευσε να υποστηρίξει ότι η πρόσφατη ρύθμιση για την εισφορά αλληλεγγύης εναρμονίζει τις υποχρεώσεις των αιρετών με αυτές των υπόλοιπων φορολογούμενων. Για την φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης είπε ότι ισχύει ό,τι ισχύει και για τους υπόλοιπους φορολογούμενους εκτός από ένα 25% που θεωρείται τεκμαρτό και δεν φορολογείται.
Απέφυγε ωστόσο να πει ότι εκτός της αποζημίωσης οι βουλευτές λαμβάνουν για την κάλυψη των εξόδων τους αρκετά επιδόματα (γραφείου, κίνησης, ατέλειες, ενοίκιο κ.α.) που δεν φορολογούνται.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κατερίνα Παπανάτσιου διαβάζει το ποίημα που τις εχουν δώσει όταν όλες οι εγκληματικές οργανώσεις ειναι αριστερές ! Τι λέγαμε εδω; αν σας θυμίζει κατι αριστερούλες κομμουνίστριες στο Ελλαδιστάν δεν ειναι τυχαίο! ετσι ειναι όλες! ειναι άσχημες οι πιο πολλές κατα 70% και με περίεργες αναλογίες δείγμα προβληματικών γονιδίων και οχι μονο!βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι τα ίδια κόμματα απο το 2013 το λέμε:
Μονοί τους τα λένε στην ιστοσελίδα The Wikipedia Jews (TOW✡): Μεταπολιτευτικά εντάχθηκε στην Αριστερά, αρχικά στην ΚΝΕ και κατόπιν στο ΚΚΕ. Είναι μέλος του Συνασπισμού από την ίδρυση του και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Και οπως εχω ξανα αναφέρει δεν ειναι ετσι γιατι ειναι αριστερούλες, αλλα γιατι ειναι κατωτερης νοημοσύνης γιαυτό έγιναν αριστερούλες κομμουνίστριες, ο πιο ηλίθιος και ζωώδες ελεγχόμενος ειναι ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ σε αυτη την χωρά!«Βλάκας είναι αυτός που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλο, αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμα υφίσταται ζημιά και ο ίδιος.» με αλλα λογία ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι για κάποιους! οι αριστεροι κομμουνιστες με νοημοσύνη ζώου! και η διασταύρωση ανθρώπων με αυτα τα ανθρωποειδή δημιουργεί νεα ζωα και οχι ανθρώπους!


σσΚ: Αλκαιος Ιωαννης Συνήθης σκέψη Έλληνα υποτελούς:

Αφού η Χ.Α. ζητά να καταργηθούν τα σκανδαλώδη προνόμια των βουλευτών και η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, και αφού είμαι κατά της Χ.Α., άρα συμφωνώ με την διατήρηση των προνομίων των βουλευτών και θα πληρώσω εγώ την εισφορά αλληλεγγύης και τους φόρους που τους αναλογούν.
Παρομοίως επειδή η Χ.Α. διαφωνεί με τον υπέρμετρο δανεισμό, όλοι οι Έλληνες θεωρούν τα μνημόνια μονόδρομο.