Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Συνεχίζεται η πολιτική κρίση στα Σκόπια – «Θέλουν να μας αλλάξουν το όνομα» λέει υπουργός


Συνεχίζεται η πολιτική κρίση στα Σκόπια – «Θέλουν να μας αλλάξουν το όνομα» λέει υπουργός Οι Σκοπιανοί εθνικιστές του ελληνικής καταγωγής «γενίτσαρου» Νίκολα Γκρουέφσκι (Νικόλαου Γρούιου) συνεχίζουν να κατηγορούν το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα SDSM των Σκοπίων ότι έχει συμφωνήσει με τα κόμματα της αλβανικής μειονότητας που το υποστηρίζουν να αναγνωρίσει την αλβανική ως επίσημη γλώσσα του...
κρατιδίου και να αλλάξει το όνομα της χώρας, από «Μακεδονία» σε κάτι άλλο.
Σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ των Σκοπίων, στελέχη και υπουργοί του εθνικιστικού VMRO-DPMNE κατηγορούν τον ηγέτη του SDSM Ζόραν Ζάεφ ότι προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση δεν δίστασε να αποδεχθεί την “Πλατφόρμα των Τιράνων”, δηλαδή την αναγνώριση της αλβανικής γλώσσας ως επίσημης των Σκοπίων όπως και να ικανοποιήσει κι άλλα αιτήματα της αλβανικής μειονότητας, που θέτουν σε κίνδυνο την ενότητα της χώρας.
Από την πλευρά της, η Υπουργός Πολιτισμού Ελιζαμπέτα Κάντσεσκα-Μίλεφσκα, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό SITEL, ισχυρίστηκε ότι απώτερος σκοπός της συνεργασίας SDSM και αλβανικών κομμάτων είναι «η αλλαγή του ονόματος της χώρας», θέση που διατύπωσε την περασμένη εβδομάδα και ο ηγέτης του VMRO-DPMNE Νίκολα Γκρούεφσκι.
Να σημειωθεί εδώ ότι οι Αλβανοί αποτελούν το 25% του συνολικού πληθυσμού των Σκοπίων.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις που διοργανώνει στα Σκόπια και σε άλλες πόλεις του κρατιδίου η φερόμενη ως πρωτοβουλία πολιτών «Για Ενιαία “Μακεδονία”», με συνθήματα κατά της Κοινής Διακήρυξης των τριών μεγαλύτερων κομμάτων της αλβανικής μειονότητας.
Τα προσκείμενα στο VMRO-DPMNE Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για μαζικές διαδηλώσεις υπεράσπισης του ενιαίου χαρακτήρα του κράτους που κινδυνεύει από την προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του SDSM με τα αλβανικά κόμματα, ενώ ο προσκείμενος στο SDSM Τύπος υποστηρίζει ότι πρόκειται για όχι ιδιαίτερα μαζικές συγκεντρώσεις υποστηρικτών του VMRO-DPMNE, που έχουν ως μοναδικό στόχο να αποτρέψουν τη διαφαινόμενη απομάκρυνση του κόμματός τους από την εξουσία.
tribune.gr