Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο


Βίντεο – ντοκουμέντο με ολόκληρη την αστυνομική επιχείρηση αλλά και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο σούπερ μάρκετ στο Καματερό, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Όπως μπορείτε να δείτε στις συγκλονιστικές εικόνες που θυμίζουν ταινίες δράσης, οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο και με ντουντούκες ζητούν από...
τον δράστη να αφήσει κάτω το όπλο του και να παραδοθεί. Ο αδίστακτος ληστής φαίνεται να μην καταλαβαίνει από τις προτροπές της αστυνομίας και κρατάει μια υπάλληλο ως όμηρο προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει.
Οι έμπειροι αστυνομικοί αφού διαπιστώνουν πως ο ληστής δεν είναι διατεθειμένος να παραδοθεί ξεκινούν τους πυροβολισμούς. Ο δράστης αφήνει την όμηρο του, η οποία έντρομη τρέχει στον πάνω όροφο του σούπερμαρκετ. Στη συνέχεια ακούγονται αρκετοί πυροβολισμοί, σφαίρες οι οποίες πετυχαίνουν και ακινητοποιούν τον 40χρονο.
Οι γείτονες παρακολουθούν από τα μπαλκόνια τους, συγκλονισμένοι από τις σκηνές που εκτυλίσσονται στο σημείο όπου διαμένουν και δείχνουν να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει στη γειτονιά τους. Για καλή τους τύχη δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος πλην του δράστη.