Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ...!!!


 Χοντραίνει το παιχνίδι που παίζεται μεταξύ της Τουρκίας και όλων των μεγάλων και περιφερειακών δυνάμεων που εμπλέκονται στο τεράστιας σημασίας γεωπολιτικό ζήτημα του Ιράκ και της Συρίας, με επίκεντρο την καταπολέμηση του...
λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους. Η Τουρκία, θεωρώντας ότι οι εξελίξεις στις δύο αυτές χώρες, στην ουσία στοχεύουν την ίδια, έχει επιδείξει μια άκρως επιθετική συμπεριφορά κυρίως εναντίον δυτικών χωρών.
Μετά τη σύλληψη του ανταποκριτή της Die Welt Ντένις Γιουτζέλ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση (όπως χαρακτηρίζει το ΡΚΚ η Τουρκία), έρχεται η σειρά του επίσημου διερμηνέα του αμερικανικού προξενείου στα Άδανα Χαμζά Ουλουτσάυ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα internethaber.com, ο Χαμζά Ουλουτσάϋ συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές ασφαλείας την ώρα που έβγαινε από το κτήριο του προξενείου των ΗΠΑ στα Άδανα και μεταφέρθηκε στο Κιζίλτεπε του Μαρντίν, όπου ο τοπικός εισαγγελέας διεξάγει ανάκριση για το ΡΚΚ. Το τοπικό δικαστήριο αποφάσισε να παραπεμφθεί σε δίκη και να μείνει ελεύθερος μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της δίκης.
Όμως λίγο μετά την απελευθέρωσή του συνελήφθη και πάλι, μετά από ένσταση του εισαγγελέα. Η σύλληψη του επίσημου διερμηνέα του αμερικανικού προξενείου, παρότι ο ίδιος δεν είχε διπλωματική ασυλία, είναι μια κίνηση που έχει και πολιτική σημασία.

ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ