Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…«ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΤΕ ΣΤΟΝ… ΑΓΥΡΙΣΤΟ!»Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μεγάλη κρίση έχουν μπει αυτές τις μέρες οι σχέσεις Βουλγαρίας Τουρκίας, εξ’ αίτιας της άμεσης ανάμειξης της Άγκυρας στις βουλγαρικές εκλογές, προτρέποντας τους Τουρκόφωνους της Βουλγαρίας να ψηφήσουν το φιλοτουρκικό κόμμα, Dost.

Η ένταση μεγάλωσε αυτές τις μέρες καθώς Βούλγαροι έχουν στρατοπεδεύσει στις συνοριακές διόδους με την Τουρκία και έχουν στήσει μπλόκα στις αποστολές των Τούρκων που ζουν στην Τουρκία και έχουν βουλγάρικη υπηκοότητα και σκοπεύουν να πάνε να ψηφήσουν στην Βουλγαρία. Μάλιστα ακούγονται άκρως… «υποτιμητικά» συνθήματα κατά των Τούρκων!
Σύμφωνα με τα τουρκικά στοιχεία, περίπου 300.000 τουρκόφωνοι ψηφοφόροι της Βουλγαρίας ζουν σήμερα στην Τουρκία, κυρίως στην Κωνσταντινούπολη και Προύσα και έχουν οργανώσει γκρουπ με πούλμαν για να πάνε να ψηφήσουν το φιλοτουρκικό κόμμα.
Αντιδρώντας οι Βούλγαροι, έχουν κλείσει την συνοριακή δίοδο του Kapıkule από την Αδριανούπολη και την Hamzabeyli από της Σαράντα Εκκλησιές, εμποδίζοντας τα πούλμαν να μπουν στο βουλγαρικό έδαφος.
Η κατάσταση αυτή προκαλεί μεγάλη ένταση μεταξύ των δυο χωρών, αλλά ο νέος πρόεδρος της Βουλγαρίας, ο Rumen Radev, είναι αποφασισμένος να βάλλει τα «πράγματα» στην θέση τους και κρατά σκληρή στάση έναντι της Άγκυρας.
Εμείς τι έχουμε ένα πούμε ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr