Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ «ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ» ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης, έβγαλε στη σέντρα τον Ερντογάν!
Την εξωτερική πολιτική των απειλών που ασκεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το τελευταίο διάστημα, ελέω δημοψηφίσματος, επέκρινε ο επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος προέβη σε αποκαλύψεις.
Με αφορμή το τελευταίο ξέσπασμα του Τούρκου προέδρου ότι κανείς Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου είπε με νόημα: «Προσπαθείτε να πείτε ότι είστε επικεφαλής της Αλ Κάιντα ή του ISIS ; Αυτό προσπαθείτε να πείτε;”
Αυτό δεν ήταν το μοναδικό σχόλιο. Χθες σε ομιλία του στο πλαίσιο της εκστρατείας υπέρ του «όχι» στην Άγκυρα είχε δηλώσει: «Αντιπαρατεθήκαμε με τη Ρωσία και στη συνέχεια τους παρακαλέσαμε για έλεος. Αυτό με κάνει να νιώθω άσχημα. Τώρα είναι σε κόντρα με την Ολλανδία για να πάρει το «ναι»».
Αναφερόμενος στην συνταγματική μεταρρύθμιση που θα κάνει τον Ερντογάν απόλυτο κυρίαρχο δεν θα φέρει σταθερότητα στη χώρα αλλά ένα αυταρχικό καθεστώς. Απομακρυνόμαστε από τον πολιτισμένο κόσμο. Η Τουρκία απομονώνεται».