Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Έγγραφα του Δημήτρη Καμμένου για το πόσα χρωστάμε και σε ποιους (λίστες) - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο crashonline.gr

Σχετικά΄ με την αξιολόγηση ανέφερε ότι «Είναι μια δύσκολη περίοδος, περιμένουμε τον κο Τσακαλώτο. Έχουμε στείλει επιστολές και περιμένουν, ως κοινοβουλευτική ομάδα ενημέρωση.»
Σύμφωνα με πηγές θα έπρεπε να έχουμε κλείσει μέχρι στις 27 Απριλίου. Αναφέρουν ότι τα όρια μας είναι μέχρι τον Μάιο.

Tragas_DimitrisKammenos

Υπέρ του μποϊκοτάζ κατά των Ολλανδικών προϊόντων τάχθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στα Παραπολιτικά 90,1 FM, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.


Χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτη» τη δήλωση Ντάισελμπλουμ σημειώνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει κοινή ανακοίνωση της Ευρώπης, να κηρυχθεί persona non grata. Λέγοντας χαρακτηριστικα » τα φάγαμε με τις γυναίκες σας». Όσο για τον κο Σόιμπλε ανέφερε ότι ανήκει στο άρμα των Γερμανών με τη σκληρή πολική γι’ αυτό και τον υποστηρίζει.

Επίσης, ανέφερε ότι «Όλες οι γυναίκες της Ελλάδας και του Νότου να μιλήσουν γι ‘αυτό. Θα έπρεπε μια οργάνωση να κάνει αγωγή. Ρατσιστική ομιλία και ομιλία μίσους, εγείρουν σε αγωγές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.»

Σχετικά΄ με την αξιολόγηση ανέφερε ότι «Είναι μια δύσκολη περίοδος, περιμένουμε τον κο Τσακαλώτο. Έχουμε στείλει επιστολές και περιμένουν, ως κοινοβουλευτική ομάδα ενημέρωση.»
Σύμφωνα με πηγές θα έπρεπε να έχουμε κλείσει μέχρι στις 27 Απριλίου. Αναφέρουν ότι τα όρια μας είναι μέχρι τον Μάιο.

«Κατανοώ τι χρειαζόμαστε μια ισχυρή αντιπολίτευση και δεν πρέπει να υπάρχουν διασπάσεις μέσα στη ΝΔ. Όσο για τον Παπανδρέου που μας έβαλε στο ΔΝΤ μετά το Βατοπέδι πρέπει να το συζητήσουμε».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε πως θα πρέπει να διερευνηθούν οι καταγγελίες της Βίκυς Σταμάτη που κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι έπαιρνε λεφτά από τον Αραφάτ. Σε ότι αφορά την οικονομία είπε πως δεν μπορούν να πληρωθούν δανεικά με δανεικά.

Για την τύχη της ΔΕΗ σημείωσε πως η επιχείρηση έχει μεγάλο θέμα κάτι που υπήρχε από προηγούμενες κυβέρνησης.


Αυτά τα έγγραφα έδωσε ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος στον Γιώργο Τράγκα για τα χρέη της Ελλάδας:


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:


Xreolysia02Lista
Xreolysia03Lista
Πηγή