Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

WORLD BANK & I.M.F. (Δ.Ν.Τ.)


April 25, 2010. Washington DC., World Bank/IMF Spring Meetings. Developemen Commitee Πολύς θόρυβος γίνεται στα ΜΜΕ, περί της αιτήσεως ΤΣΙΠΡΑ, να μας δανειοδοτήσει η Παγκόσμια Τράπεζα.
Η WORLD BANK, είναι σαν το I.M.F. ( Δ.Ν.Τ.)
Και οι δύο είναι ιδιοκτησία δανειστή ROTHSCHILD.
Η αίτησης ΤΣΙΠΡΑ γίνεται μετά τη συνάντηση στο Παρίσι ΤΣΙΠΡΑ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Περιούσιος Σημίτης μας έβαλε στην Ευρωζώνη...

Ο Σιωνιστής ΓΑΠ μας έφερε το Δ.Ν.Τ.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ζητάει να μας φέρει την WORLD BANK.
Βλέπεις προκόψαμε από τους δύο πρώτους, και ο ΤΣΙΠΡΑΣ ζητάει και τρίτον.
Όλα τα τέκνα του Πατριάρχη Αβραάμ κυβερνούν την Ελλάδα, από ΣΗΜΙΤΗ μέχρι ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Σημίτης διέθεσε 20 τόνους Ελληνικού Χρυσού, για να μας βάλλει στην Ευρωζώνη, ως συμμετοχή μας.
Ο ΓΑΠ υπέγραψε το 1ον Μνημόνιο δανεισμού από την Τρόϊκα, για να μας φέρει το ΔΝΤ.
Ο περιούσιος Σαρκοζί τον είπε «ηλίθιο».
Οι ΣαμαροΒενιζέλοι υπέγραψαν το 2ον Μνημόνιον δανεισμού της Ελλάδος από τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους της Γης.
Ο Τσίπρας (πρώτη φορά Αριστερά), υπέγραψε το 3ον Μνημόνιον δανεισμού από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, μαζί με το Υπερ-Ταμείο πωλήσεως του Εθνικού πλούτου στους Σιωνιστές δανειστές του άρπαγα προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π.
Αριστερά=Σιωνιστική Δεξιά των Κοσμοκρατόρων.
Και οι τέσσαρες Κυβερνήσεις, (Σημίτης-ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλοι- Τσίπρας), σαν γνήσια τέκνα του Πατριάρχη ΑΒΡΑΑΜ κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Ακολουθεί ο Κυριάκος με τη Ντόρα της Ν.Δ.
Ο πολύχρονος γραικυλισμός δεν εξαλείφεται εύκολα!
Όλοι αυτοί ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για τη καταστροφή των Ελλήνων και της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ !!!
Το μεγαλύτερο όπλο των δανειστών μας, είναι οι πολιτικοί μας, που ξεπουλούν το Λαό, για να γίνουν Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές.
Όλοι αυτοί μας έφεραν Χρεοκοπίες, Δάνεια, Μνημόνια, Λιτότητα, Αξιολογήσεις, Πρωτογενές Πλεόνασμα, Ποσοτική Χαλάρωση, Ωριμάνσεις Δανείων, CAPITAL CONTROLS (για όσους δεν πρόλαβαν να βγάλουν τα χρήματα έξω), Μακροπρόθεσμα, Μεσοπρόθεσμα, Βραχυπρόθεσμα, Μεταρρυθμίσεις, Διαπραγματεύσεις, (που τα υπογράφουν όλα), Υποχωρήσεις, Προαπαιτούμενα, Αυτόματος Κόφτης συντάξεων, μειώσεις μισθών και συντάξεων, Πολυνομοσχέδια, Εφαρμοστικούς Νόμους, «Θεσμούς» της Δρακουλέσκου και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Διάσωση Τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Διάσωση Ασφαλιστικών Ταμείων από αρπαγή των Κοσμοκρατόρων, Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κλπ, και ο φουκαράς Λαός πληρώνει.
Τους Πολιτικούς Αρχηγούς, τα ΜΜΕ, τους Ιεράρχες της Ορθοδοξίας, και τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, ΕΚΛΕΓΟΥΝ οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, μέσα από το κογκλάβιο αυτών.
Βέβαια συνέρχεται και ψηφίζει η Ιεραρχία, και το ΚΥΣΕΑ, αλλά αυτοί εκτελούν εντολές του κογκλάβιου (ΕΛΙΤ), των Κοσμοκρατόρων.
Γιαυτό δεν κινείται «κουνούπι», λέει ο Λαός……..
Γιαυτό κοιμήθηκε ο Ελληνικός Λαός.
Οι Κοσμοκράτορες δεν αφήνουν την Ελλάδα από τα δόντια τους. Είναι «μαγαζί» γωνία……………
Ο περιούσιος δανειστής ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υιός ΑΒΡΑΑΜ, αδειάζει τις Τράπεζες, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, και τα Δημόσια Ταμεία, και ο φτωχός Λαός τρέχει και δεν φτάνει…………
Πραγματικά καλλίτερους δούλους, από τους «Έλληνες» πολιτικούς δεν θα μπορούσαν να βρούν οι Περιούσιοι δανειστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε», φωνάζουν οι «Έλληνες» πολιτικοί στους Σιωνιστές δανειστές.
Οι «Ελληνικές» Κυβερνήσεις είναι εχθροί του Ελληνικού Λαού, και σφογγοκωλάριοι των δανειστών Κοσμοκρατόρων ηγεμώνων του Πλανήτη.
Από Σιωνιστές δανειστές, «Δύναταί τι αγαθόν είναι»;; λέγει το Ευαγγέλιον της Ορθοδοξίας-Χριστιανοσύνης.
Οι Άθεοι πολιτικοί οδηγούν την Ελλάδα στην απόλυτη υποταγή στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, και στη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση του προέδρου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι Οικουμενιστές Ιεράρχες της Ορθοδοξίας, οδηγούν την Εκκλησία της Ελλάδος, στην Σιωνιστική ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ του Σολομώντα!!!
Φεύγοντας το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έρχεται η Παγκόσμια Τράπεζα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, «Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα» λέει η λαϊκή παροιμία.
Το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος, είναι όπως τα γράφουν τα άρθρα των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών», τα οποία έχουν σαν «Κοράνιον» οι τσιφούτηδες τοκογλύφοι δανειστές.
Ο Λαϊκός τροβαδούρος τραγουδάει, «Λυσασμένα σκυλιά θέλουν πάλι ξανά να ξεσκίσουν τη Γη σου».
Αυτό πάει με την WORLD BANK & I.M.F.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος