Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ Πατέρας ευνούχισε 15χρονο επειδή πίστευε ότι κοιμόταν με την κόρη του – ΒΙΝΤΕΟ

Ασύλληπτο: Πατέρας ευνούχισε 15χρονο επειδή πίστευε ότι κοιμόταν με την κόρη του – ΒΙΝΤΕΟ
Ασύλληπτο:
Πατέρας ευνούχισε 15χρονο επειδή πίστευε ότι κοιμόταν με την κόρη του – ΒΙΝΤΕΟ
Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο Πακιστάν, όταν ένας πατέρας ευνούχισε και έβγαλε τα μάτια ενός 15χρονου αγοριού επειδή πίστευε ότι κοιμόταν με την κόρη του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Λαχόρη του Πακιστάν, όταν ο πατέρας του νεαρού κοριτσιού και τρεις φίλοι του απήγαγαν τον 15χρονο.
Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας του νεαρού αγοριού, στην συνέχεια τον οδήγησαν σε έναν ποταμό όπου του έκοψαν το γεννητικό του όργανο και του έβγαλαν τα μάτια πριν τον εγκαταλείψουν.
Το αγόρι βρήκε ένας περαστικός που τον μετέφερε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, ενώ η τοπική αστυνομία διερευνά την καταγγελία.
Δείτε το βίντεο: