Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Παρουσίασαν την διανομή φυλλαδίων ως… «τάγματα εφόδου»! 2 BINTEOΕξαφάνισαν τα τσεκούρια των ακροαριστερών - Παρουσίασαν τα ενημερωτικά φυλλάδια ως δράση «ταγμάτων εφόδου»
Στα πλαίσια της νέας...
χρυσαυγιάδας των τελευταίων ημερών τα ΜΜΕ της διαπλοκής επιδόθηκαν σε έναν ανηλεή πόλεμο λάσπης κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να παρουσιάζουν στα δελτία ειδήσεων την νόμιμη διανομή ενημερωτικού υλικού ως «επανεμφάνιση ταγμάτων εφόδου».

Δυστυχώς για αυτούς ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τον βρώμικο ρόλο τους και γνωρίζει πολύ καλά πως τα μόνα τάγματα εφόδου που υπάρχουν είναι αυτά της άκρας αριστεράς, που επιτέθηκαν για ακόμη μια φορά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με τσεκούρια και άλλα δολοφονικά αντικείμενα.
πηγη