Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Διαμαρτυρία κατοίκων Κασσάνδρας για τα ασθενοφόρα! Ολοι εκεί!


Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος Φίλων και Εθελοντών Μονάδων Υγειας Κασσάνδρας - Σφεμυκ.

Την Πέμπτη 20 Απριλίου ώρα 11 το πρωί κλείνουμε το Δημόσιο δρόμο μπροστά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην επάνδρωση του ΕΚΑΒ στην Κασσάνδρα,...
με κίνδυνο να χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές αβοήθητες από την ΥΠΟστελέχωση του ΕΚΑΒ. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, αιρετούς εκπροσώπους της Κασσάνδρας , τους συλλόγους και τους φορείς, με την παρουσία ΟΛΩΝ μας , να κοινοποιήσουμε το πρόβλημα και να δηλώσουμε την αντίθεση μας στην υποβάθμιση και να απαιτήσουμε από την πολιτεία να μη θέτει σε κίνδυνο τις ζωές μας. Η μαζική συμμετοχή θα δώσει δύναμη στην προσπάθεια!! 
Σ.Φ.Ε.Μ.Υ.Κ
Σύλλογος Φίλων & Εθελοντών
Μονάδας Υγείας Κασσάνδρας


Λήψη οδηγιών

https://her.is/2pglNsb

πηγη