Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Διαμαρτυρία κατοίκων Κασσάνδρας για τα ασθενοφόρα! Όλοι ήταν εκεί...φωτογραφίες

Την Πέμπτη 20 Απριλίου ώρα 11 το πρωί μέλη και φίλοι του Συλλόγου Φίλων & Εθελοντών Μονάδας Υγείας Κασσάνδρας έκλεισαν το Δημόσιο δρόμο μπροστά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην επάνδρωση του ΕΚΑΒ στην Κασσάνδρα,...

για να κοινοποιήσουν το πρόβλημα και να δηλώσουν  την αντίθεση τους στην υποβάθμιση και να απαιτήσουν  από την πολιτεία να μη θέτει σε κίνδυνο τις ζωές μας με κίνδυνο να χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές αβοήθητες από την ΥΠΟστελέχωση του ΕΚΑΒ.
Από τους αιρετούς εκπροσώπους της Χαλκιδικής παρούσα ήταν η βουλευτής του νομού Χαλκιδικής κα Σωτηρία Βλάχου (ΧΑ)  , ο κος Νικος Σιβηρη  και πολλοί κάτοικοι.
Τυχαία ήταν και μια μεταφορά ασθενή με ιδιωτικό μέσο (Μουζενιδης)  που αποδεικνύει την δραματική κατάσταση  που επικρατεί στην επάνδρωση του ΕΚΑΒ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.


Σ.Φ.Ε.Μ.Υ.Κ
Σύλλογος Φίλων & Εθελοντών
Μονάδας Υγείας Κασσάνδρας