Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη στους σταλινικούς λογοκριτές της Ε.Ρ.Τ. - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Στις θεσμικές ερωτήσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, που αφορούσαν την κατάφωρη παραβίαση των αρχών του Συντάγματος από τους κρατικοδίαιτους συριζαίους, ο Τσακνής απαντούσε ότι: "το να θεωρείς την δημιουργία τζαμιού εθνική προδοσία είναι ρητορική μίσους"!!!


Γελάνε και οι πέτρες με τις αστείες δικαιολογίες του μπολσεβίκου Τσακνή για την σταλινική λογοκρισία που επέβαλε η Ε.Ρ.Τ. στον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Καμία απάντηση δεν έδωσαν τα σταλινικά απολιθώματα για τις αθλιότητες σε βάρος της Χρυσής Αυγής που κατά καιρούς προβάλλουν, όπως η παρακάτω: 


Στο 7λεπτο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη και τα ουσιώδη ερωτήματα για την παράνομη λογοκρισία και την "ρητορική μίσους" σε βάρος της Χρυσής Αυγής, που έμειναν αναπάντητα.


Στην έναρξη της συνεδρίασης παρουσιάστηκε επίσης το επίσημο αίτημα της Εισαγγελείας για την ποινική δίωξη Σαμαρά για την υπόθεση των παράνομων προφυλακίσεων των βουλευτών μας κατόπιν τηλεφωνικών εντολών.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ζήτησε την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το ζήτημα και την άμεση κλήτευση όλων των εμπλεκομένων στην Επιτροπή Θεσμών.