Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Το μαρτύριο των 5 χριστιανών… Απήχθησαν και εκτελέστηκαν…Το μαρτύριο των 5 χριστιανών της Maaloula. Απήχθησαν, εκτελέστηκαν και βρέθηκαν οι σωροί τους σε σπηλιά...

Οι 5 Mάρτυρες της Maaloula: αυτές είναι οι λιβανέζικες αρχές ασφάλειας που επέστρεψαν τα σώματα και τα ταυτοποίησαν.
Οι νέοι απήχθησαν πριν 3 χρόνια κατά τη διάρκεια της εισβολής των τρομοκρατών στην ιστορική πόλη.
Εκτελέστηκαν στην παραμεθόρια πόλη του Λιβάνου Arsal ορμητήριο των τζιχαντιστών όπου μεταφέρθηκαν από τους απαγωγείς τους της Al Nasra από το Yabroud όπου αρχικά οδηγήθηκαν. 
Μια οικογένεια από το Λίβανο εντόπισε τις σωρούς σε μια γνωστή σπηλιά στην Arsal. 
Από τα οστά τους ελήφθη DNΑ και ταυτοποιήθηκαν.
Τα ονόματά τους αποκαλύφθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν εκτός από ένα θύμα που ανήκε στην ίδια οικογένεια και που συνεχίζει να εμφανίζεται επίσημα ως εξαφανισμένος γιατί το σώμα του δεν εντοπίστηκε ανάμεσα στα άλλα.
Oι μάρτυρες είναι: – Ghassan Hanis – David Malanh – Shady Taalab – Atef Gulwmh – Jihad Taalab. Η τύχη του θύματος Musa Hanis παραμένει άγνωστη. 
dimpenews