Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή για την 6χρονη Στέλλα ΒΙΝΤΕΟ


Οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο πιθανολογείται ότι δείχνει τις κινήσεις του παιδοκτόνου και συγκεκριμένα τη στιγμή που ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός πετά την μικρή Στέλλα στον κάδο απορριμμάτων...


Οι αστυνομικοί εστιάζουν την προσοχή τους στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να καταγράψουν τις ακριβείς κινήσεις του δράστη. Πιο συγκεκριμένα, ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα γειτονικού καταστήματος που δείχνει έναν άνδρα να μεταφέρει ένα μεγάλο αντικείμενο, μια μεγάλη σακούλα και να τη ρίχνει σε κάδο απορριμμάτων, έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών.
Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή για την 6χρονη Στέλλα
Μελανιές στο στόμα της εξάχρονης Στέλλας, που μετά από αναζήτηση ωρών εντοπίστηκε το πτώμα της σε κάδο σκουπιδιών στην Αγία Βαρβάρα, διαπιστώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που διενήργησε αυτοψία στο νεκρό κοριτσάκι και εξέτασε και τον 61χρονο πατέρα της, κατηγορούμενο για τον θάνατό της.
Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, φέρεται να διαπίστωσε από την αυτοψία ότι το κοριτσάκι φέρει «θλαστικές εκχυμώσεις στο άνω και κάτω χείλος του στόματος» ενώ για τον κατηγορούμενο πατέρα του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνει ότι διαπιστώθηκε «μία μικρή γραμμοειδής εσχαροποιημένη εκδορά στην πρόσθια επιφάνεια της αριστεράς πυχαιοκαρπικής άρθρωσης και δύο μικρές εκδορές στρογγυλού σχήματος στη ραχιαία επιφάνεια της αριστερής χειρός».
Η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος του παιδιού θα είναι κρίσιμη ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα όσων θα υποστηρίξει στον ανακριτή ο 61χρονος πατέρας της Στέλλας, για όσα έγιναν και οδήγησαν στον θάνατο της κόρης του.