Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

«Aλεύρωσαν» τον υποψήφιο πρόεδρο, Φιγιόν, στο Στρασβούργο..

Ο Φρανσουά Φιγιόν, υποψήφιος στις γαλλικές εκλογές, δεν ήταν ευπρόσδεκτος από όλους στην επίσκεψή του σήμερα στο Στρασβούργο. Νεαρός του πέταξε αλεύρι κατά την άφιξή του στην πόλη, όπως μεταδίδει το AFP...

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση δημόσιου χρήματος και η έρευνα σχετικά με τις αργομισθίες μελών της οικογένειάς του είναι σε εξέλιξη, καλύφθηκε από την κορυφή ως τα νύχια με αλεύρι.
Προσποιήθηκε πως είναι υποστηρικτής του
Μάλιστα, ο νεαρός δράστης φαίνεται πως είχε οργανώσει προσεκτικά την «επίθεσή» του αφού προσποιήθηκε πως είναι υποστηρικτής του Φιγιόν για πλησιάσει κοντά του.
«Βρίσκομαι στο στόχαστρο μιας ανηλεούς μανίας»
«Βρίσκομαι στο στόχαστρο μιας ανηλεούς μανίας» δήλωσε ο Φιγιόν ενώπιον του πλήθους.«Προσπαθούν τα πάντα για να με αποθαρρύνουν, ακόμα και με τα πιο άθλια επιχειρήματα. Ελπίζω τουλάχιστον το αλεύρι να ήταν γαλλικό» συνέχισε χαμογελώντας.
«Όμως, φίλοι μου, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», αυτή τη δύναμη «θα τη διαθέσω για να υπηρετήσω τους Γάλλους που έχουν ανάγκη από έναν πραγματικό ηγέτη μετά την ασταθή προεδρία του Φρανσουά Ολάντ» συμπλήρωσε..
tribune.g
πηγη