Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ALERT! Χάθηκε από τα ραντάρ στρατιωτικό ελικόπτερο….


Από τις πρωινές ώρες (07:50) , υπάρχει απώλεια ίχνους και επικοινωνιών με στρατιωτικό ελικόπτερο UH-1H της Αεροπορίας Στρατού, με 5 επιβαίνοντες, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε και ανεφοδιάστηκε...
στην Λάρισα, όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΪ.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στην οποία συμμετέχουν ένα ελικόπτερο Super Puma από τη Λήμνο, ένα στρατιωτικό Agusta Bell από τον Βόλο καθώς και ένα αεροσκάφος τύπου CL της πυροσβεστικής.
Παράλληλα, από την πυροσβεστική γίνονται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, όπου έχουν μεταβεί δυνάμεις της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα, ενώ οχήματα σαρώνουν την περιοχή.
Βασικά σημεία έρευνας είναι η Σιάτιστα και το Σαραντάπορο.