Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΕ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ! Τι συνέβη…


Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός χτυπάει… αλύπητα τη ΝΤΠ!
Σφοδρή σύγκρουση έχει ξεσπάσει μεταξύ της ουγγρικής κυβέρνησης και του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος ενώ στο θέμα παρενέβη και η Ουάσιγκτον...

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orban κατηγόρησε τον Σόρος, πως το πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης στη Βουδαπέστη (CEU) το οποίο ίδρυσε ο μεγαλοεπενδυτής, απονέμει διπλώματα – απάτη και παραβιάζει την ουγγρική νομοθεσία.
Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο Orban σημείωσε ότι πλέον η τύχη του πανεπιστημιακού ιδρύματος θα κριθεί σε συνομιλίες μεταξύ Ουγγαρίας -ΗΠΑ.
Παρεμβαίνοντας το στην υπόθεση χαρακτήρισε το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο «κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα» που προώθησε την ακαδημαϊκή αριστεία και την κριτική σκέψη.
«Καλούμε την κυβέρνηση της Ουγγαρίας να αποφύγει τη λήψη κάθε νομοθετικής πράξης που θα έθετε σε κίνδυνο τις εργασίες ή την ανεξαρτησία του CEU», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Mark Toner.
Σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο, Orban, υποστήριξε ότι το CEU παραβιάζει τους κανόνες σχετικά με την απονομή διπλωμάτων που αναγνωρίζονται τόσο στην Ουγγαρία όσο και στις ΗΠΑ και πως λειτουργεί αποκλειστικά στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης και δεν έχει καμία πανεπιστημιούπολη στις ΗΠΑ.
«Η Ουγγαρία είναι μια κυρίαρχη χώρα, υποστηρίζει τη γνώση σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά δεν ανέχεται την εξαπάτηση,» ισχυρίστηκε ο Orban.
«Κανένας δισεκατομμυριούχος δεν μπορεί να σταθεί πάνω από το νόμο, ως εκ τούτου και αυτό το πανεπιστήμιο πρέπει να υπακούσει στο νόμο», πρόσθεσε αναφερόμενος στον ουγγρικής καταγωγής επενδυτή.
Σε ανακοίνωσή του το CEU αναφέρει πως λειτουργεί νόμιμα και πιστοποιήθηκε τόσο από τις αρμόδιες αρχές της Ουγγαρίας, όσο και των ΗΠΑ.
«Το CEU απορρίπτει εντελώς τους ψευδείς ισχυρισμούς του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας ότι το Πανεπιστήμιο είναι απάτη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.