Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΩΜΙΚΟ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗΣε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Στάθη Ψάλτη, δημοσία δαπάνη από τον δήμο Ζωγράφου, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.
Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 66 ετών, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία.
Στην κηδεία του βρέθηκε πλήθος κόσμου, οι οποίοι θέλησαν να του πουν το τελευταίο αντίο, με δάκρυα στα μάτια.

Συντετριμμένος ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη μετά το χαμό του - (Δηλαδή την γλύτωσε από τον καρκίνο και πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη!!)?