Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος, που οι εταιρείες ζητούν να κλείνεις το κινητό σου στο αεροπλάνο!


Αλήθεια, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που οι αεροπορικές εταιρίες σου ζητούν να κλείσεις το κινητό σου;

Οι πιλότοι ισχυρίζονται πως τα ενεργά κινητά μπορούν να κάνουν παρεμβάσεις στο σύστημα πλοήγησης: «Δεν έχει αποδειχτεί ποτέ πως το σήμα ενός κινητού έχει επηρεάσει το σύστημα πλοήγησης σ’ ένα ατύχημα. Το ότι δεν έχει συμβεί, δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα συμβεί ποτέ».

Ο πραγματικός λόγος όμως δεν είναι αυτός! Οι εταιρίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κυρίως, δεν επιτρέπουν την χρήση τους εξαιτίας της ομοσπονδιακής επιτροπής επικοινωνίας που θέλει να προστατέψει τις ραδιοπαρεμβολές σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στο έδαφος.

Αυτό σημαίνει πως ένα ενεργό κινητό στα 40,000 πόδια μπορεί να επηρεάσει τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που είναι στο έδαφος!