Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Θέλουν Π Ο Λ Ε Μ Ο… Ε Κ Β Ι Α Σ Μ ΟΣ – Α Π Ε Ι Λ Η !!!


Τον οδικό του χάρτη για τις συνομιλίες στο Κυπριακό παρουσίασε ενώπιον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ο Μουσταφά Ακιντζί στη συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες. Ένας οδικός χάρτης του οποίου το βασικό δρομολόγιο διέρχεται μέσα από την αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων....

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε η τουρκική πλευρά μετά την ολοκλήρωση των επαφών του κατοχικού ηγέτη στις Βρυξέλλες, ο οδικός χάρτης Ακιντζί προβλέπει:
Α) «Η απόφαση για να τιμάται το ενωτικό δημοψήφισμα του 1950 θα πρέπει πρώτα να ακυρωθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 7 Απριλίου προκειμένου μετά στις 11 Απριλίου να επαναρχίσουν οι συνομιλίες».
Β) «Εάν το αποτέλεσμα το οποίο θα προκύψει από τη συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων δεν ακυρώνει την πιο πάνω απόφαση, η συνάντηση που προγραμματίστηκε για τις 11 Απριλίου δεν θα λάβει χώρα».
Η τουρκική πλευρά επιχείρησε να περάσει τη θέση πως η απόφαση της Βουλής για το ενωτικό δημοψήφισμα δεν ήταν κάτι απλό, αλλά αποτελεί στρατηγική επιλογή των Ελληνοκυπρίων. Οι πληροφορίες που δημοσίευσε το τουρκικό πρακτορείο «Ανατόλια» υποστηρίζουν πως υπήρξε ταυτότητα απόψεων ανάμεσα στους Αντόνιο Γκουτέρες και Μουσταφά Ακιντζί σ’ ό,τι αφορά τον οδικό χάρτη των συνομιλιών.
Ο Μουσταφά Ακιντζί χρησιμοποίησε τη συνάντηση με τον Γ.Γ. ΟΗΕ προκειμένου να στήσει κατηγορητήριο εναντίον του Προέδρου Αναστασιάδη κυρίως σ’ ό,τι αφορά τη συζήτηση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Σύμφωνα με τον κατοχικό ηγέτη, τα ΜΟΕ δεν σχετίζονται με το στάτους της κάθε πλευράς αλλά στοχεύουν στην ανάπτυξη της κατανόησης «ότι η ομοσπονδιακή λύση είναι προς όφελος και των δύο κοινοτήτων» και ότι τα μέτρα θα συμβάλουν στην καθημερινή ζωή. Τέλος, στη συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ κατηγόρησε την ε/κ πλευρά ότι είναι αρνητική στο θέμα της πολιτικής ισότητας.
Στη συνάντηση με τη Φεντερίκα Μογκερίνι, ο Μουσταφά Ακιντζί επικεντρώθηκε στα θέματα «εναρμόνισης» των κατεχομένων με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο. Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με την Επίτροπο Μογκερίνι, ο κατοχικός ηγέτης σημείωσε πως «εάν θα υπάρξει λύση στο νησί τότε η ‘ΤΔΒΚ’ και οι θεσμοί της θα πρέπει να κάνουν αρκετή δουλειά προκειμένου να ευθυγραμμιστούν με το κοινοτικό κεκτημένο». Σημείωσε επίσης ότι με την επίτευξη λύσης το πρώτο που θα ήθελαν να εφαρμόζεται στα κατεχόμενα θα είναι η υιοθέτηση του ευρώ και γι’ αυτό χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά και προς αυτή την κατεύθυνση.
Εξάλλου, μιλώντας χθες στην Ευρωασιαστική Οικονομική Σύνοδο Κορυφής στην Κωνσταντινούπολη, ο Μουσταφά Ακιντζί ανέφερε ότι η Κύπρος έφτασε σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Αντίθετα με την παγκόσμια τάση, είπε, «στην Κύπρο παρά τις θρησκευτικές, γλωσσικές και φυλετικές διαφορές είναι δυνατόν να ιδρυθεί ένα ομόσπονδο κράτος με πνεύμα συνεργασίας». «Στην περίπτωση που δεν υπάρξει επιλογή της πορείας της λύσης, μπορούμε από τώρα να προβλέψουμε ότι θα ακολουθηθεί ένας νέος δρόμος», είπε ο Τ/κ ηγέτης. Είπε επίσης ότι η λύση στην Κύπρο είναι μια φόρμουλα όπου όλοι μπορούν να κερδίσουν. «Εμείς ως τ/κ πλευρά εργαζόμαστε με πίστη για μια ομοσπονδία διζωνική, δικοινοτική, βασισμένη στην πολιτική ισότητα», ανέφερε.
ΤΟΥΡΚΕΣ
Ζητά σοβαρότητα και ρεαλισμό
Χρειάζεται πιο σοβαρή και ρεαλιστική συμπεριφορά εάν θα λυθεί φέτος το Κυπριακό, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Τουγρούλ Τουρκές. Σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού, ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ότι στην Κύπρο γίνεται αναφορά για ένα κράτος το οποίο να αποτελείται από δύο ζώνες, δύο κοινότητες και δύο ίσες ομόσπονδες πολιτείες. Πρέπει να δοθεί προσοχή στις ευαισθησίες και τις προτάσεις των δύο πλευρών.
«Δηλαδή εάν χτύπησε την πόρτα και έφυγε, θα πρέπει να αναφέρει εάν η πόρτα έκλεισε από τον αέρα, εάν χτύπησε στο χέρι του, εάν έγινε από ‘’κρίση νικοτίνης’’», όπως είπε. «Εάν είναι από κρίση νικοτίνης να αποθεραπευτεί, εάν είναι από τον αέρα να το ξέρουμε», υποστήριξε ο Τούρκος αξιωματούχος. Για την απόφαση της κυπριακής Βουλής σχετικά με το ενωτικό δημοψήφισμα, είπε ότι δεν υπάρχει τίποτε να συζητήσουμε με την ε/κ πλευρά που ψήφισε κάτι τέτοιο, αναφέροντας ότι πρέπει να αρθούν αυτά που θα βλάψουν τη δημιουργία μιας δικοινοτικής με ισότητα στη διοίκηση Κύπρου. Ανέφερε ότι εάν θα λυθεί αυτή τη χρονιά το πρόβλημα, είναι σημαντικό να συμπεριφέρονται πιο σοβαρά και ρεαλιστικά.

LIVE : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ο Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !! LIVE όλες οι Εξελίξεις (Η ΑΠΑΤΗ-FALSE FLAG των ΗΠΑ)!!!