Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Χρυσή Αυγή: Τσίπρας και Καμμένος υπογράφουν ένα νέο μνημονιακό πακέτο εξοντωτικών μέτρων

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρυσή Αυγή: Τσίπρας και Καμμένος..
Τι αναφέρει η Χρυσή Αυγή για την υπογραφή των νέων εξοντωτικών μέτρων..
Για την υπογραφή ενός νέου μνημονιακού πακέτου εξοντωτικών μέτρων που θα φέρει την υπογραφή Τσίπρα- Καμμένου και τα οποία δεν θα διστάσει να εφαρμόσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
Ειδικότερα, η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι «προσκολλημένοι στην καρέκλα της εξουσίας Τσίπρας και Καμμένος υπογράφουν ένα νέο μνημονιακό πακέτο εξοντωτικών μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρω, τα οποία δίχως δισταγμό θα εφαρμόσει ο Μητσοτάκης".


www.bankingnews.gr