Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΑΘΕΟΙ… ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ… !!! Νέα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από ΣΥΡΙΖΑΙΟ για το ΑΓΙΟ ΦΩΣ.

ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΣΑΣ …ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ; Σέ τί «θεό» πιστεύετε τελικώς;
(ΟΤΑΝ «ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ» τυφλά σε όλη σου την ζωή, ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ» ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;)...

Γιατί άρα γε… τρελλαίνονται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ οι άθεοι (ΣΚΟΠΙΜΑ) όταν πλησιάζουν οι μεγάλες Εορτές της Χριστιανοσύνης; Σίγουρα «φταίει» το κατανυκτικό κλίμα των ημερών και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στις Εκκλησίες, που δείχνει την πλήρη αποτυχία της εγκληματικής ιδεολογίας και της προπαγάνδας τους!…
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ψευδοθαύμα το Άγιο Φως
Μετά την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, πως το «Άγιο Φως αποτελεί παγανιστικό κατάλοιπο», η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη τόνισε ότι κατά τον Αδαμάντιο Κοραή το Άγιο Φως αποτελεί «ψευδοθαύμα».
Η Βάκη, σε συνέντευξη της στην Ημερησία τόνισε πως: «Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Άτακτα, το αποκαλεί «ψευδοθαύμα» που πιστεύουν «ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι’ αισχροκέρδειαν»».
Η ίδια είχε καταθέσει και ερώτηση στη Βουλή τον Μάιο του 2015 από κοινού με τον Μπαλαούρα.
«Η ερώτηση εντάσσεται στον γενικότερο προβληματισμό ως προς το θέμα των σχέσεων της Εκκλησίας με το Κράτος. Στην κοινοβουλευτική ερώτηση εκφράζονται επιφυλάξεις ως προς τη σκοπιμότητα, ενώ ερωτώνται οι συναρμόδιοι υπουργοί και ως προς τις οικονομικές διαστάσεις της συμμετοχής του κράτους σε αυτή τη διαδικασία» τονίζει.

Ο «τα παίρνω από παντού» ξαναχτύπησε…Με το Άγιο Φως τα έβαλε ξανά


Άγιο Φως: Σε μία σπουδαία κίνηση, απάντηση προς πολλές κατευθύνσεις, προχώρησε η Ομοσπονδία Αστυνομικών.